ΚΟΥΣΙΟΣ: Δεν είναι ορθή η πληροφόρηση περί προβληματισμών στον αρχικό σχεδιασμό για άνοιγμα των σχολείων

ΚΟΥΣΙΟΣ: Δεν είναι ορθή η πληροφόρηση περί προβληματισμών στον αρχικό σχεδιασμό για άνοιγμα των σχολείων

‘Δεν είναι ορθή η πληροφόρηση΄ ότι στο Υπουργικό Συμβούλιο κάποιοι ‘ήγειραν προβληματισμούς‘ σε σχέση με το επικείμενο άνοιγμα της προδημοτικής και της δημοτικής εκπαίδευσης, επισημαίνει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος.

Με δηλώσεις του στο Κρατικό Ραδιόφωνο, ο κ. Κούσιος ενημέρωσε ότι ‘οι προβληματισμοί υπήρχαν και θα υπάρχουν, αλλά πρέπει να κατανοήσουμε ότι σιγά σιγά πρέπει να μπούμε στην κανονικότητα‘, διαψεύδοντας έτσι όσα ειπώθηκαν για αυξημένη ανησυχία και ένα ενδεχόμενο πισωγύρισμα στις αρχικές αποφάσεις για άνοιγμα.

Διευκρίνισε επιπρόσθετα πώς για τα νηπιαγωγεία δεν υπήρξε ποτέ σχεδιασμός, μόνο για την προδημοτική και τη δημοτική εκπαίδευση.

Όπως τόνισε, εξάλλου, ‘ο λεπτομερής σχεδιασμός υπάρχει, όμως, όλα τελούν υπό αιρέσεις και προϋποθέσεις’, αφού θα εισακουστούν και οι συστάσεις από την Επιδημιολογική Ομάδα, με βάση και τα νέα δεδομένα που θα προκύψουν.

Επίσης, είπε ότι θεωρεί ότι όλοι πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι μέχρι και αυτή τη στιγμή. ‘Αν δεν υπάρξει κάποια άρνητική εξέλιξη και δεν μας πουν κάτι οι ειδικοί, θα προχωρήσουμε με το σχεδιασμό‘, έκλεισε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Το αμέσως επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα δρομολογήσει πρωτοβουλίες για αναγνώριση του έργου και της σπουδαιότητας της αποστολής της ΕΛΔΥΚ και ειδικότερα για τα 105 παιδιά που έπεσαν το 1974, εκ των οποίων οι 58 παραμένουν μέχρι σήμερα αγνοούμενοι, ανακοίνωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας τις αδελφικές και ακλόνητες σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE