ΛΕΜΕΣΟΣ: Βόμβα σε όχημα 42χρονης

ΛΕΜΕΣΟΣ: Βόμβα σε όχημα 42χρονης

Έκρηξη σε αυτοκίνητο σημειώθηκε γύρω στις 10:40 το βράδυ της Τετάρτης (13/05), το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε ανοιχτό χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας, στη Λεμεσό.

Το αυτοκίνητο ανήκε σε 42χρονη και οδηγείτο από τον 48χρονο σύζυγό της. Σύμφωνα με τον πυροτεχνουργό της Αστυνομίας, η έκρηξη οφειλόταν σε πυροδότηση βόμβας υψηλής ισχύος. Από την έκρηξη το αυτοκίνητο υπέστη εκτεταμένες ζημιές, ενώ ελαφριές ζημιές υπέστησαν τρία αυτοκίνητα, τα οποία ήταν σταθμευμένα κοντά στο σημείο της έκρηξης.

 Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όπου την Τετάρτη αναμένεται ακόμα μια κρίσιμη συνάντηση, για το κυπριακό. Η δεύτερη άτυπη πενταμερής διάσκεψη πραγματοποιείται υπό το φως της τουρκικής αδιαλλαξίας και των απαράδεκτων αξιώσεων για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE