Μηδέν τα κρούσματα κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Μηδέν τα κρούσματα κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Μηδενικά είναι τα κρούσματα και σήμερα Τετάρτη 13/5 στα κατεχόμενα.

Ο  λεγόμενος "υπουργός υγείας" Αλί Πιλλί δήλωσε πως το τελευταίο 24ωρο, έγιναν 1,560 εξετάσεις και δεν εντοπίστηκε θετικό κρούσμα. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων στα κατεχόμενα είναι 108 και 4 θάνατοι.

Αυτή τη στιγμή κανείς ασθενής δεν νοσηλεύεται  σε νοσοκομείο. Συνολικά είχαν λάβει περίθαλψη 104 άτομα.

Έγιναν συνολικά 27,633 διαγνωστικά τεστ με βάση τα στοιχεία του "υπουργείου υγείας".

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονη η Αννίτα για την προεκλογική των κομμάτων - «Αρκετά με τα κουτσομπολιά... Ο πολίτης νιώθει μη ασφαλής τη δεδομένη στιγμή»

Έντονη η Αννίτα για την προεκλογική των κομμάτων - «Αρκετά με τα κουτσομπολιά... Ο πολίτης νιώθει μη ασφαλής τη δεδομένη στιγμή»

Στην εκπομπή Πρωτοσέλιδο φιλοξενήθηκε η Πρόεδρος και της Βουλής και Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου. Τοποθετήθηκε για το πρόσφατο ταξίδι της στην Ινδία, τα μεγάλα νομοθετήματα που βρίσκονται ενώπιον της Βουλής, τα ζητήματα δημόσιας ασφάλειας, αλλά και το προεκλογικό κλίμα που διαμορφώνεται στη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE