Κυπριακό, ΑΟΖ και διμερή θέματα συζήτησαν οι ΥΠΕΞ Κύπρου-Ρωσίας

Κυπριακό, ΑΟΖ και διμερή θέματα συζήτησαν οι ΥΠΕΞ Κύπρου-Ρωσίας

Το Κυπριακό, οι εξελίξεις στην κυπριακή ΑΟΖ και στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, καθώς και διμερή θέματα ήταν μεταξύ των θεμάτων που συζήτησαν οι Υπουργοί Εξωτερικών Κύπρου-Ρωσίας, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας.

 
Σύμφωνα με ανάρτηση του Υπουργείου Εξωτερικών στο twitter, ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης είχε μια εγκάρδια και εποικοδομητική συζήτηση με τον Ρώσο ομόλογό του, Σεργκέι Λαβρόφ.
 
Οι δύο Υπουργοί αντάλλαξαν απόψεις για την πανδημία του COVID-19, τις πρόσφατες εξελίξεις στην κυπριακή ΑΟΖ και στην ευρύτερη Ανατολική Μεσόγειο, προστίθεται. Έγινε επίσης έγκαιρη συζήτηση για το Κυπριακό, ενώ ανασκοπήθηκαν και θέματα διμερούς ενδιαφέροντος, καταλήγει η ανάρτηση του ΥΠΕΞ.

 

 ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.