Έσκασε αναπάντεχος χωρισμός στην κυπριακή Showbiz- Τράβηξε χωριστούς δρόμους το ζευγάρι

Έσκασε αναπάντεχος χωρισμός στην κυπριακή Showbiz- Τράβηξε χωριστούς δρόμους το ζευγάρι

Τίτλοι τέλους στη σχέση τους έβαλαν η Ελευθερία Ελευθερίου και ο σύντροφός της Δημήτρης Ταταράκης.

Η Κύπρια τραγουδίστρια και το μοντέλο όπως ακοκαλύπτει το Fthis.gr εδώ και μία εβδομάδα ζούνε χωριστά, ύστερα από απόφαση της Ελευθερίας Ελευθερίου.

Να σημειωθεί ότι την Τρίτη 12/5 η Ελευθερία είχε τα γενέθλιά της και σε πάρτυ που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι της με φίλους, απουσίαζε ο Δημήτρης Ταταράκης, ο οποίος αναρτούσε Instastories στα οποία βλέπαμε ότι βρισκόταν σε άλλο σπίτι με δικούς του φίλους.

Τελευταία δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού ήταν στις 24 Απριλίου στο Instagram Live Interview του FTHIS.GR με τον Χρήστο Κούτρα όπου το ζευγάρι περιέγραψε χιουμοριστικά πως περνάει στην καραντίνα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεταβαίνει σήμερα στη Ρώμη – Έμφαση σε άμυνα, ασφάλεια και ενέργεια – Το ζήτημα των οδοφραγμάτων και η πρόταση για το Καϊμακλί

ΠτΔ: Μεταβαίνει σήμερα στη Ρώμη – Έμφαση σε άμυνα, ασφάλεια και ενέργεια – Το ζήτημα των οδοφραγμάτων και η πρόταση για το Καϊμακλί

Σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους για την επίσκεψη που θα έχει σήμερα και αύριο στην Ιταλία καθώς και το ζήτημα των οδοφραγμάτων προέβη σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στο πλαίσιο του Συνεδρίου «Battlefield ReDEFiNED 2026».

BEST OF TOTHEMAONLINE