Θα είναι ΛΟΓΙΚΟ να ζητήσουν ΣΥΜΒΟΛΗ της Κυβέρνησης…

Θα είναι ΛΟΓΙΚΟ να ζητήσουν ΣΥΜΒΟΛΗ της Κυβέρνησης…

Στην κοινή γνώμη γίνεται συζήτηση, σε σχέση με το αίτημα της ΚΟΠ και των ποδοσφαιρικών ομάδων, όπως στην αυριανή συνάντηση με τον ΠτΔ, δώσει το παρών του και ο Υπουργός Οικονομικών Κωνσταντίνος Πετρίδης.

Πολλοί θεωρούν εξωφρενική πιθανή απαίτηση επαγγελματικών ομάδων, να ζητήσουν οικονομική στήριξη από την Κυβέρνηση για τις όποιες ζημιές θα υποστούν λόγω κορωνοϊού.

Λογικό θα είναι να ζητήσουν από την Κυβέρνηση, μόνο τα έξτρα κόστη που θα έχουν, σε περίπτωση συνέχισης του πρωταθλήματος.

Όπως για παράδειγμα, να είναι επιχορηγημένα τα τεστ που θα υποβάλλονται οι παίχτες και άλλοι εργαζόμενοι στις ομάδες.

Π.Χ.

The post Θα είναι ΛΟΓΙΚΟ να ζητήσουν ΣΥΜΒΟΛΗ της Κυβέρνησης… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όπου την Τετάρτη αναμένεται ακόμα μια κρίσιμη συνάντηση, για το κυπριακό. Η δεύτερη άτυπη πενταμερής διάσκεψη πραγματοποιείται υπό το φως της τουρκικής αδιαλλαξίας και των απαράδεκτων αξιώσεων για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE