Μεγάλη απώλεια ο Μπέιλ! Χάνει τον επαναληπτικό με Ατλέτικο

Μεγάλη απώλεια ο Μπέιλ! Χάνει τον επαναληπτικό με Ατλέτικο

Σοβαρότερος από ότι αρχικά είχαν εκτιμήσει οι άνθρωποι της Ρεάλ Μαδρίτης, είναι ο τραυματισμός του Γκάρεθ Μπέιλ.

Ο διεθνής Ουαλός ποδοσφαιριστής ταλαιπωρείται από μυϊκό τραυματισμό στην γάμπα, που αποκόμισε στο ματς με την Μάλαγα και θα χάσει τον επαναληπτικό αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης για το Champions League.

Όπως ανακοίνωση σήμερα το μεσημέρι η διοίκηση της «Βασίλισσας», ο Μπέιλ θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για δύο με τρεις εβδομάδες. Πέραν από το ματς με την Ατλέτικο, ο Αντσελότι δεν θα έχει τον Μπέιλ στην διάθεση του στους αγώνες με Θέλτα και Αλμερία, ενώ δύσκολα θα προλάβει την αναμέτρηση με τη Σεβίλλη. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Η εβδομάδα που ξεκινάει αναμένεται καθοριστική για το Κυπριακό, καθώς η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει στην Κύπρο για να συναντηθεί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και με τον κατοχικό ηγέτη, με στόχο να αξιολογήσει την πρόοδο στις διαπραγματεύσεις. Η συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προγραμματισμένη για το πρωί της Τρίτης, συνοδεύεται από έντονη κινητικότητα στη Λευκωσία, με την Κυβέρνηση να προετοιμάζεται εντατικά, στοχεύοντας στον ορισμό διευρυμένης συνάντησης για την επανέναρξη της διαπραγμάτευσης, όπως αποτελεί πάγια θέση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE