Twitter: Επιτρέπει σε εργαζομένους της να εργάζονται από το σπίτι επ' αόριστον

Twitter: Επιτρέπει σε εργαζομένους της να εργάζονται από το σπίτι επ' αόριστον

Η Twitter Inc έγινε η πρώτη μεγάλη εταιρεία τεχνολογίας που επιτρέπει σε εργαζομένους της να μπορούν να εργάζονται εξ αποστάσεως, να το κάνουν μόνιμα, καθώς η πανδημία του νέου κορωνοϊού επιβάλλει πρωτοφανείς αλλαγές στην εργασιακή κουλτούρα σε όλο τον κόσμο.

Η πανδημία, η οποία έχει μολύνει περισσότερους από 4,2 εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως μέχρι στιγμής, έχει οδηγήσει σε αυστηρά περιοριστικά μέτρα στις περισσότερες χώρες και αλλάζει τον τρόπο λειτουργίας των επιχειρήσεων, με την εργασία από το σπίτι να αναδύεται ως ο νέος κανόνας.

Η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε ότι δεν θα ανοίξει ξανά τα περισσότερα από τα γραφεία της πριν το Σεπτέμβριο και οι εργαζόμενοι μπορούν να επιλέξουν αν θα εργάζονται ή όχι στα γραφεία της εταιρείας και το πότε. 

Τεχνολογικοί κολοσσοί όπως η Facebook Inc και η Google Alphabet Inc επέτρεψαν στους περισσότερους εργαζόμενους τους να εργάζονται εξ αποστάσεως μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κλιμακώνεται η σύγκρουση ΔΗΣΥ – Άλμα: «Ρητορική μίσους» καταγγέλλει η Πινδάρου

Κλιμακώνεται η σύγκρουση ΔΗΣΥ – Άλμα: «Ρητορική μίσους» καταγγέλλει η Πινδάρου

Με μια αιχμηρή ανακοίνωση, ο Δημοκρατικός Συναγερμός επανήλθε σήμερα στη δημόσια αντιπαράθεση με τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατηγορώντας τον για «τοξικό και διχαστικό λόγο», που – σύμφωνα με το κόμμα – υπερβαίνει τα όρια της πολιτικής κριτικής και εγγίζει τα όρια της ρητορικής μίσους.

BEST OF TOTHEMAONLINE