Κορονοϊός: «Όχι» των ομάδων της Premier League στις ανόδους – Ο όρος που βάζουν στο τραπέζι

Κορονοϊός: «Όχι» των ομάδων της Premier League στις ανόδους – Ο όρος που βάζουν στο τραπέζι

Οι ομάδες της Premier League απειλούν να αρνηθούν την άνοδο ομάδων από την Championship, αν ολοκληρωθεί η πρώτη και όχι η δεύτερη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Οι κυβερνητικές και ποδοσφαιρικές αρχές της Μεγάλης Βρετανίας κάνουν ό, τι περνάει από το χέρι τους, προκειμένου η Premier League να επαναρχίσει και να ολοκληρωθεί, πάντα στην σκιά του κορονοϊού.

Τι συμβαίνει, όμως, με την Championship; Δεν θεωρείται διόλου βέβαιο ότι η δεύτερη τη τάξει κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου θα επαναρχίσει και θα ολοκληρωθεί κανονικά. Και, σε μια τέτοια περίπτωση, οι ομάδες της Premier League θα πουν «όχι» στις ανόδους, εφόσον την ίδια ώρα έχει ολοκληρωθεί κανονικά η πρώτη κατηγορία.

Παρ’ ότι έχουν ενημερωθεί από την αγγλική ομοσπονδία ότι δεν θα «ακυρώσουν» τους υποβιβασμούς αν μπει παύλα στην σεζόν, οι ομάδες της Premier League υποστηρίζουν ότι οι άνοδοι και οι υποβιβασμοί πρέπει να προκύψουν με τον ίδιο τρόπο.

Θεωρούν ότι θα ήταν άδικο για την Premier League να ολοκληρωθεί με αγώνες κεκλεισμένων των θυρών και να κριθούν οι θέσεις υποβιβασμού μέσω αυτής της διαδικασίας αλλά, την ίδια ώρα, η σεζόν της Championship να ολοκληρωθεί πρόωρα και οι άνοδοι στην Premier League να δοθούν με διαφορετικά κριτήρια, βάσει τωρινής βαθμολογικής θέσης ή βαθμών ανά αγώνα.

gazzetta.gr

The post Κορονοϊός: «Όχι» των ομάδων της Premier League στις ανόδους – Ο όρος που βάζουν στο τραπέζι appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE