ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χλιδάτο δώρο σε κάθε παίκτη: Από ένα χρυσό κινητό αξίας 5.000 ευρώ για το πρωτάθλημα! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Χλιδάτο δώρο σε κάθε παίκτη: Από ένα χρυσό κινητό αξίας 5.000 ευρώ για το πρωτάθλημα! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Εκτός από τα προβλεπόμενα πριμ, οι παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν θα πάρουν και από ένα προσωποποιημένο χρυσό κινητό αξίας 5.000 ευρώ για το πρωτάθλημα που «κατέκτησαν» φέτος στην Γαλλία.

Η ανάδειξη της Παρί Σεν Ζερμέν σε πρωταθλήτρια μιας Ligue 1 που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ λόγω της κρίσης του κορονοϊού, θα κάνει πλουσιότερους τους παίκτες της Παρί, λόγω των πριμ που προβλέπουν τα συμβόλαιά τους.

Συν τοις άλλοις η iDesign Gold, εταιρεία που ειδικεύεται στο να προσωποποιεί τεχνολογικά εξαρτήματα και είναι εκ των χορηγών του συλλόγου, δημιούργησε ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για τον Νεϊμάρ και τους συμπαίκτες του.

Πρόκειται για ένα προσωποποιημένο χρυσό κινητό, 24 καρατίων, το οποίο φέρει το όνομα κάθε παίκτη, τον αριθμό της φανέλας του και στοιχίζει περί τα πέντε χιλιάδες ευρώ. Το καθένα, εννοείται…

gazzetta.gr

The post Χλιδάτο δώρο σε κάθε παίκτη: Από ένα χρυσό κινητό αξίας 5.000 ευρώ για το πρωτάθλημα! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Κατοικίες «τυλίχθηκαν» στις φλόγες από αναμμένο καντήλι και κερί

Σήμερα η ένσταση Οδυσσέα στο αίτημα Σαββίδη για παύση του - Πολυσέλιδη η έκθεση

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Eurovision: Η πρόβα του My Number One που ούτε η Έλενα Παπαρίζου δεν είχε δει - Δείτε βίντεο

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Φορτηγό συγκρούεται με αυτοκίνητο και κρέμεται στο κενό από γέφυρα στις ΗΠΑ - Ο τρόμος της οδηγού

Μενίδι: «Όταν την είδα έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να την μαχαιρώνω» - Η κυνική ομολογία του δολοφόνου της 40χρονης - Βίντεο



Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Το ζήτημα της Συρίας και η επαναξιολόγηση του καθεστώτος περιοχών της χώρας, θα βρεθούν σήμερα στο επίκεντρο της Υπουργικής Συνόδου για το μεταναστευτικό, το οποίο πραγματοποιείται στη Λευκωσία με πρωτοβουλία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Στη Σύνοδο θα συμμετάσχουν υπουργοί και αξιωματούχοι από την Ελλάδα, την Τσεχία, την Αυστρία, την Πολωνία, τη Δανία, την Ιταλία και τη Μάλτα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top