ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Κάποιος από αυτούς θα “φαγωθεί” στην ΑΕΚ – Επιστρέφει ο Κουλούρης»

«Κάποιος από αυτούς θα “φαγωθεί” στην ΑΕΚ – Επιστρέφει ο Κουλούρης»

Καθημερινά οι πληροφορίες πέφτουν με τη μορφή καταιγίδας. Πριν όμως, οι ειδήσεις γίνουν ανακοινώσεις, έχουν ξεκινήσει από το επίπεδο της φημολογίας.

Εδώ, κάθε μέρα, στο newsroom του SDNA, σταχυολογούμε για εσάς, τα μεγάλα ή τα ψιλά γράμματα ειδήσεων που δημοσιεύονται ή κυκλοφορούν και σας τα παραδίδουμε στην… πόρτα. Έτσι θα έχετε πλήρη εικόνα για όσα παίζουν στην αθλητική «πιάτσα» σε επίπεδο μεταγραφών και όχι μόνο φυσικά

* Τα φώναζε ο ατζέντης. Δεν γίνεται να συνυπάρχουν Μάνταλος, Λιβάγια, Ολιβέιρα, Βέρντε, να κουβεντιάζεται αγορά Αραούχο και να συντηρείται ότι βασική προτεραιότητα της ΑΕΚ είναι προσθήκη εξτρέμ. Κάποιος περισσεύει, προφανέστατο! Και καλά τα όνειρα για πώληση, αλλά, κάποιος – αν δεν προκύψει – θα «φαγωθεί». Θα’ναι ο Αργεντινός; Νωρίς ακόμη. Θα’ναι ο Ιταλός που γκρίνιαζε από Ιανουάριο και ξαφνικά τον θυμηθήκαμε; Ή αλλού θα πέσει ο κλήρος; (SPORTIME)

* Μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση και να δρομολογηθούν οι εξελίξεις στο θέμα της ποινής της FIFA, είναι δεδομένο πως ο όποιος μεταγραφικός σχεδιασμός του Άρη μπαίνει στο “ψυγείο”. Ακόμη και το θέμα του συμβολαίου του Ένινγκ, είναι στον “αέρα”. (METROSPORT)

* Ο Ίβιτς δεν τρελαίνεται με τον Βέρντε, από τις πρώτες μέρες του στην ΑΕΚ έλεγε πως η ομάδα δεν έχει εξτρέμ. Επίσης ο Σέρβος συμφωνεί με την άποψη πως ο κύκλος του Σιμόες στην Ένωση έχει κλείσει και θα είναι προς όφελος και των δύο να πάει αλλού. Και στις δύο περιπτώσεις βλέπει μία διέξοδο για να κάνει… χώρο στο μπάτζετ, αλλά η αποστολή δεν θα είναι καθόλου εύκολη. (ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ)

* Κάτι ακόμη για τον Βαγιαννίδη. Καμία σχέση δεν είχε η πρόταση που του έκανε ο Αλαφούζος πριν την πανδημία με την πρόταση που έγινε στον Αποστολάκη. Ούτε φαντάζεστε πόσο… καμία! Το ερώτημα, βέβαια, είναι αν αυτή η πρόταση ισχύει. Και με τη σιγή ιχθύος που υπάρχει από την πλευρά του «Αλαφού» λογικό είναι η οικογένεια του «Βάγια» να βγάζει ανασφάλεια και να ψάχνεται εντονότερα. (SPORTIME)

* Η Superleague θα αναζητήσει χορηγό για τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ, εφόσον δεν τον έχει κλείσει ήδη. Στον Συνεταιρισμό εκτιμούν ότι μπορούν να συγκεντρώσουν ένα ποσό γύρω στις 250.000 ευρώ για να αντιμετωπίσουν κάποιες από τις οικονομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν. Από το ποσό αυτό ένα μέρος θα δοθεί στις ΠΑΕ για να γίνουν τα απαραίτητα τεστ για τον κορωνοϊό, ώστε να αρχίσουν και να τελειώσουν χωρίς παρατράγουδα οι αγώνες κατάταξης. Στους κύκλους της Λίγκας πάντως δεν είναι λίγοι οι παράγοντες που υποστηρίζουν πως τα πλέι άουτ δεν πρόκειται να αρχίσουν ή κι αν ξεκινήσουν, δεν πρόκειται να ολοκληρωθούν. (LIVE SPORT)

* Στη Γαλλία έχουν σίγουρο πως ο Κουλούρης μετά τον υποβιβασμό της Τουλούζ θα αποχωρήσει, ειδικά αφού υπάρχει και σχετική ρήτρα στο συμβόλαιό του. Ο ίδιος θέλει να συνεχίσει στην Ευρώπη, αλλά οι φήμες για επιστροφή στην Ελλάδα υπάρχουν. Ο ίδιος δεν τις υιοθετεί, αλλά… (LIVE SPORT)

* Νομίζω πως ακόμη δεν έχουμε συνειδητοποιήσει πού ακριβώς βαδίζουν οι ομάδες αναφορικά με τα μπάτζετ και την διαπραγμάτευση με τους ποδοσφαιριστές για μείωση συμβολαίων. Η πρόταση του συνδικαλιστικού οργάνου για ξεχωριστή διαπραγμάτευση της κάθε ομάδας ήταν ακριβώς αυτό που ήθελαν τα κλαμπ. Όλες οι ομάδες ήταν εξαρχής προετοιμασμένες για το συγκεκριμένο ενδεχόμενο και έχουν έτοιμες προτάσεις που εκτός των φετινών μειώσεων θα αφορούν και διαπραγμάτευση για συνολική αναπροσαρμογή συμβολαίων. Όχι μόνο για φέτος αλλά και για τα επόμενα χρόνια. Αν δηλαδή, ο Ολυμπιακός έδινε 1 «χαρτί» στον Ομάρ, ο Νορβηγός θα είχε ανανεώσει… χθες, αφού πρακτικά μιλάμε για το ίδιο συμβόλαιο (1,1 παίρνει τώρα). Στην επικίνδυνη ζώνη είναι όλα τα επταψήφια συμβόλαια στην Ελλάδα. (SPORTIME)

* Ποιος προσεχώς ελεύθερος ξένος σουπερλιγκάτος ποδοσφαιριστής (με καλή σεζόν στο ενεργητικό του) προτάθηκε στην ΑΕΚ και σε μία ακόμη “μπιγκφοράτη” ομάδα με φόντο το καλοκαιρινό παζάρι; (ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ)

* Η μεταγραφολογία όλο και φουντώνει στον Ολυμπιακό, όμως ο Μαρτίνς έχει στο μυαλό του πως ένα από τα βασικά είναι ότι θα πρέπει να διατηρήσει τις ισορροπίες στα αποδυτήρια. Ξέρει ότι αυτό για να συμβεί θα πρέπει να έχει Έλληνες στο ρόστερ. Είναι ένα ζήτημα που τον απασχολεί, διότι γνωρίζει ότι είναι βασικό για να μπορέσει η ομάδα να διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο και ειδικά εντός συνόρων. (ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ)

* O Ρέι ομολογεί ότι παρόντων των Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς δεν έχει θέση στον τωρινό ΠΑΟΚ. Από την πλευρά τους οι Θεσσαλονικείς δεν θα είχαν πρόβλημα να τον παραχωρήσουν και τώρα χωρίς καθόλου ή με μικρό αντίτιμο, αρκεί να γλιτώσουν το συμβόλαιο των 400.000 ευρώ ετησίως. (ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ)

* Το γεγονός ότι ο Ντιόγκο Ζότα εκπροσωπείται από τον Μέντες δεν τον καθιστά και βασικό στόχο του Ολυμπιακού. Ίσα-ίσα. Τον ήθελε ο Μαρτίνς τον Ιανουάριο, ούτε που… έβλεπε Ελλάδα ο νεαρός Πορτογάλος τότε, ενώ και παρότι θα ήθελε και τώρα ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» εν τούτοις το στιλ του, η θέση του (ελευθέρας βοσκής επιθετικός) και ότι έρχεται μόνο δανεικός, δεν του κάνουν. Πάμε παρακάτω. (SPORTIME)

* Ο Μολό θα ήθελε να ενταχθεί ξανά στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, αλλά είτε με Δώνη, είτε με άλλον προπονητή οι πιθανότητες είναι απειροελάχιστες, διότι έχει “κοπεί” από τον Ρόκα. Μόνο που ο Καταλανός πρέπει είτε να του βρει ομάδα, είτε να τον αποζημιώσει για να λύσει το συμβόλαιό του. (LIVE SPORT)

* Οι παίκτες του ΠΑΟΚ παρουσιάστηκαν σε καλή κατάσταση μετά την περίοδο της καραντίνας. Ωστόσο υπήρξαν δύο που πραγματικά εντυπωσίασαν συνολικά τους ανθρώπους της ομάδας. Ο λόγος για τον Ενέα Μιχάι και τον Ζοσέ Μαουρίσιο που προκάλεσαν τα πολύ θετικά σχόλια όλων. (METROSPORT)

Πηγή: www.sdna.gr

The post «Κάποιος από αυτούς θα “φαγωθεί” στην ΑΕΚ – Επιστρέφει ο Κουλούρης» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Κυπριακό: Κρίσιμη εβδομάδα για τα επόμενα βήματα - Βλέπει τον Τατάρ σήμερα η Ολγκίν στο Λονδίνο

Κυπριακό: Κρίσιμη εβδομάδα για τα επόμενα βήματα - Βλέπει τον Τατάρ σήμερα η Ολγκίν στο Λονδίνο

Οι επόμενες ημέρες αναμένονται να είναι κρίσιμες για την πορεία του κυπριακού. Μετά τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ στις Βρυξέλλες, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα έχει συνάντηση με τον Ερσίν Τατάρ σήμερα στις 17.00 στο Λονδίνο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top