Η ομάδα που κήρυξε πτώχευση

Η ομάδα που κήρυξε πτώχευση

Μετά από παρατεταμένη οικονομική κρίση, η Τιανζίν Τιανχάι, που είχε αγοράσει τους Πάτο, Βίτσελ και τον Μπράουν Ιντέγε και είχε προπονητή τον Καναβάρο, κήρυξε πτώχευση και αποβλήθηκε από τη Λίγκα, με την Σενζέν να παίρνει τη θέση της.

Ο πυρετός του χρυσού στο κινεζικό ποδόσφαιρο έχει περάσει προ πολλού και η φούσκα των συνεπειών έσκασε για τα καλά, οδηγώντας την Τιανζίν Τιανχάι στην χρεοκοπία.

Μετά από μια μακρά περίοδο αδυναμίας να ανταποκριθεί στις οικονομικές της υποχρεώσεις, ο σύλλογος της κινεζικής Super League κήρυξε πτώχευση και αποσύρθηκε αυτόματα από το πρωτάθλημα.

Η κατάσταση για την Τιανζίν έγινε μη αναστρέψιμη μετά την καταδίκη του πρώην προέδρου της, Σου Γιουχούι τον Ιανουάριο του 2019, χωρίς την στήριξη του οποίου δεν μπορούσε να ορθοποδήσει και ήδη την περσινή σεζόν τερμάτισε 2η από το τέλος, γλιτώνοντας τελευταία στιγμή τον υποβιβασμό.

Ως εκ τούτου, η τελευταία Σενζέν κλήθηκε να συμμετάσχει στο επόμενο πρωτάθλημα, παίρνοντας τη θέση της Τιανζίν.

Έτσι, μετά από μόλις 14 χρόνια πορείας (ιδρύθηκε το 2006), ο σύλλογος που κάποτε φερόταν από τους πιο φιλόδοξους στη χώρα και προχώρησε στις αγορές παικτών όπως ο Αλεξάντρε Πάτο, ο Άξελ Βίτσελ, αλλά και ο γνώριμος μας, Μπράουν Ιντέγιε, σταματά άδοξα την πορεία του.

Σημειώνεται ότι υπό τις οδηγίες του Φάμπιο Καναβάρο η Τιανζίν έφτασε το 2016 να συμμετάσχει για πρώτη φορά στο ασιατικό Champions League.

Πηγή: www.gazzetta.gr

The post Η ομάδα που κήρυξε πτώχευση appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «κλειδί» που θα... ξεκλειδώσει την τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Το «κλειδί» που θα... ξεκλειδώσει την τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Οι χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ότι τις επόμενες μέρες θα έχουμε κάποιες εξελίξεις , οι οποίες θα βοηθήσουν προς την πορεία όχι μόνο των ΜΟΕ αλλά πολύ περισσότερο της επανέναρξης των συνομιλιών στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου, δημιούργησαν και πάλι ερωτηματικά, τα οποία εκ των πραγμάτων θυμίζουν προηγούμενες δηλώσεις του Νίκου Χριστοδουλίδη, για εμπλοκή της ΕΕ, κάτι που δεν έγινε ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE