ΚΟΣΜΟΣ

Σοκαρισμένη η Βαρκελώνη: 13χρονος μαθητής σκότωσε τον δάσκαλο επειδή του έκανε παρατήρηση (ΦΩΤΟ)

Σοκαρισμένη η Βαρκελώνη: 13χρονος μαθητής σκότωσε τον δάσκαλο επειδή του έκανε παρατήρηση (ΦΩΤΟ)

Ο άτυχος εκπαιδευτικός δέχθηκε κατάστηθα το βέλος όταν άκουσε φωνές από διπλανή αίθουσα - Ο ανήλικος δράστης, σύμφωνα με μαρτυρίες, τραυμάτισε μια δασκάλα που του είπε να φύγει από την αίθουσα επειδή καθυστέρησε.

Μια ανείπωτη τραγωδία με δράστη έναν 13χρονο μαθητή και θύμα έναν καθηγητή ο οποίος έχασε τη ζωή του όταν δέχθηκε ένα βέλος κατάστηθα σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στη Βαρκελώνη.

Κατά πληροφορίες από ισπανικά μέσα ενημέρωσης η τραγωδία συνέβη όταν μια δασκάλα δεν δέχθηκε τον νεαρό μαθητή στην τάξη επειδή καθυστέρησε στην προσέλευσή του.

Τότε ο 13χρονος έβγαλε μια βαλίστρα και έριξε ένα βέλος στο πρόσωπο της καθηγήτριας ενώ αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι τραυμάτισε με μαχαίρι και την κόρη της που είναι μαθήτρια στο σχολείο.

Ο άτυχος εκπαιδευτικός όταν άκουσε τη φασαρία έτρεξε στην αίθουσα για να δει τι συμβαίνει και τότε δέχθηκε κατάστηθα το βέλος με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Η τραγωδία συνέβη στο σχολείο Joan Fuster στην περιοχή Λα Σαγκρέρα της Βαρκελώνης.

«Ο ύποπτος είναι κάτω των 14 ετών. Η αστυνομία τον έχει αναγνωρίσει, αλλά δεν μπορεί να προχωρήσει στην σύλληψή του, καθώς, επειδή είναι κάτω των 14 ετών, δεν μπορεί νομικά να τού ασκήσει δίωξη«, διευκρίνισε εκπρόσωπος της αστυνομίας ο οποίος συμπλήρωσε ότι προς το παρόν ο ανήλικος "φρουρείται" στο σχολείο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Η Ρεάλ Μαδρίτης επιβεβαίωσε γιατί είναι η βασίλισσα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι επικράτησε με 2-0 της Ντορντμουντ στον τελικό του Champions League και σήκωσε στον ουρανό του Γουέμπλεϊ το 15ο τρόπαιο της!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top