Πρόεδρος ΟΕΛΜΕΚ: Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μπουν κάμερες σε τάξεις - Παραβιάζονται τα προσωπικά δεδομένα

Πρόεδρος ΟΕΛΜΕΚ: Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μπουν κάμερες σε τάξεις - Παραβιάζονται τα προσωπικά δεδομένα

Ο Πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ, Κώστας Χατζησάββας τόνισε πριν από λίγο σε δηλώσεις του την αντίθεση του για τοποθέτηση καμερών σε τάξεις για σκοπούς τηλεκπαίδευσης.

Συγκεκριμένα υποστήριξε πως η ΟΕΛΜΕΚ είναι κάθετα αντίθετη με τη στάση του Υπουργού στο θέμα της τηλεκπαίδευσης. Πρόσθεσε πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να τοποθετηθούν κάμερες σε σχολεία και αίθουσες αφού εγείρονται και σοβαρότατα ζητήματα παραβίασης προσωπικών δεδομένων.

Ο κύριος Χατζησάββας δήλωσε πως θα συνεχιστεί η εξ’αποστάσεως εκπαίδευση μέχρι την 21η Μαίου ενώ δεν πρόκειται να διακοπεί η πρόσβαση στις ευπαθείς ομάδες.

Όσο αφορά τη δεύτερη μέρα στα σχολεία ανέφερε πως όλα βαίνουν ομαλώς αφού τηρούνται με ευλάβεια μέτρα και αποστάσεις, ενώ τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι ικανοποιητικά.

Στη συνέχεια άφησε αιχμές κατά της επιστημονικής ομάδας, αφού όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ και ενώ αρχικά (Κυριακή βράδυ 10/5) υπήρχαν σαφείς οδηγίες για θερμομέτρηση όλων των μαθητών κατά την είσοδο τους στα σχολεία, μέσα σε λίγες ώρες -και με ελάχιστο χρόνο αντίδρασης- αποστάληκαν νέες οδηγίες που αφορούσαν τυχαίο δειγματοληπτικό έλεγχο μαθητών σε αίθουσες του σχολείου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού αναλυτικά τα οχτώ μέτρα-«ανάσα» από τον ΠτΔ: Απαλλαγή ΦΠΑ, μειώσεις σε ρεύμα και καύσιμα - Όσα περιλαμβάνει το πακέτο

Ιδού αναλυτικά τα οχτώ μέτρα-«ανάσα» από τον ΠτΔ: Απαλλαγή ΦΠΑ, μειώσεις σε ρεύμα και καύσιμα - Όσα περιλαμβάνει το πακέτο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ανακοίνωσε σήμερα  δέσμη οκτώ μέτρων για τη στήριξη των Κυπρίων πολιτών και της οικονομίας, ως απάντηση στις επιπτώσεις που προκαλεί η πολεμική κρίση στη Μέση Ανατολή.

BEST OF TOTHEMAONLINE