Κυβερνητικό στέλεχος προανήγγειλε ουσιαστικά το αποτέλεσμα της συνάντησης Αναστασιάδη-ΚΟΠ στο Λόφο

Κυβερνητικό στέλεχος προανήγγειλε ουσιαστικά το αποτέλεσμα της συνάντησης Αναστασιάδη-ΚΟΠ στο Λόφο

Μιλώντας στην εκπομπή του ΡΙΚ «Πρώτη Ενημέρωση», ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Κυριάκος Κούσιος, σχολίασε και την ποδοσφαιρική επικαιρότητα ενόψει και της κρίσιμης συνάντησης που θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη (14/04) στο Λόφο του Ποροέδρικου μεταξύ ΠτΔ, μελών της Κυβέρνησης και εκπροσώπων της ΚΟΠ, προαναγγέλλοντας ουσιαστικά το αποτέλεσμα της συγκεκριμένης σύσκεψης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρώτα «ΛΟΦΟ» και μετά «ΠΑΛΑΤΙ» – ΚΡΙΝΕΤΑΙ το μέλλον του Κυπριακού ποδοσφαίρου

Και αυτό γιατί δήλωσε μεταξύ άλλων ότι: «Η κυβέρνηση με κανένα τρόπο δεν παρεμβαίνει στα θέματα του ποδοσφαίρου και πως δεν είναι αποδεχτές παρεμβάσεις κυβερνήσεων στα του ποδοσφαίρου».

Αναλυτικά η σχετική τοποθέτηση του:

«Είναι από τις περιπτώσεις που δεν μπορώ να εκφράσω προσωπική άποψη, από την στιγμή που εκτελώ καθήκοντα κυβερνητικού εκπροσώπου. Η θέση της κυβέρνησης είναι ξεκάθαρη. Οι αποφάσεις λαμβάνονται από την ΚΟΠ και η κυβέρνηση με κανέναν τρόπο δεν παρεμβαίνει στα θέματα του ποδοσφαίρου. Η κυβέρνηση αποφασίζει μόνο για τα μέτρα χαλάρωσης και αν αυτά επιτρέπουν τις προπονήσεις και την επανέναρξη του πρωταθλήματος, τότε αρμόδια αρχή είναι η ΚΟΠ για να αποφασίσει. Δεν είναι αποδεχτές παρεμβάσεις κυβερνήσεων στα του ποδοσφαίρου.

Σε τέτοια περίπτωση, δικαίως θα πρέπει να είχαν ενστάσεις και να ένιωθαν ενοχλημένοι οι άνθρωποι και τα σωματεία του ποδοσφαίρου. Όπως ενοχλημένη θα ήταν και η ΟΥΕΦΑ, η οποία δεν δέχεται παρεμβάσεις. Θα περιμένουμε τις εξελίξεις στον τομέα της υγείας και θα πρέπει να ακούσουμε τις απόψεις των ειδικών για το θέμα αυτό. Αν οι επιστήμονες αποφασίσουν πως οι καταστάσεις επιτρέπουν την επανέναρξη του πρωταθλήματος σε κάποια στιγμή, αυτό θα πρέπει να το αξιολογήσει και να αποφασίσει η ΚΟΠ για το τι μέλλει γενέσθαι».

The post Κυβερνητικό στέλεχος προανήγγειλε ουσιαστικά το αποτέλεσμα της συνάντησης Αναστασιάδη-ΚΟΠ στο Λόφο appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Τα συγχαρητήρια σε Βέμπερ για την επανεκλογή του και οι θερμές ευχαριστίες προς την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν

ΠτΔ: Τα συγχαρητήρια σε Βέμπερ για την επανεκλογή του και οι θερμές ευχαριστίες προς την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν

Η εξεύρεση απαντήσεων στις ευρωπαϊκές προκλήσεις και η διάνοιξη νέων δρόμων για μια ισχυρότερη, πιο ενωμένη ΕΕ θα είναι το πνεύμα της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, το πρώτο εξάμηνο του 2026, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας παράλληλα θερμές ευχαριστίες προς το ΕΛΚ και εκπροσώπους των ευρωπαϊκών θεσμών για τη διαχρονική στήριξη τους στις προσπάθειες για λύση του Κυπριακού στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE