Λέτε να ΖΗΤΗΣΟΥΝ και κάτι ΑΛΛΟ από τον ΠτΔ…

Λέτε να ΖΗΤΗΣΟΥΝ και κάτι ΑΛΛΟ από τον ΠτΔ…

Πάνε στο προεδρικό την Πέμπτη (14/5) ο ηγέτης της ΚΟΠ κι άλλοι παράγοντες του ποδοσφαίρου.

Το κύριο θέμα συζήτησης στην ατζέντα της συνάντησης με τον ΠτΔ, θα είναι το… περιβόητο πρωτόκολλο υγείας, που πρέπει να εφαρμοστεί για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα πρώτης κατηγορίας.

Όμως, προκύπτει το ερώτημα, κατά πόσον ο Γιώργος Κούμας θα «ρίξει» στο τραπέζι και το οικονομικό. Πριν δυο περίπου εβδομάδες, όταν πήγε εκεί (μαζί με την ηγεσία του ΚΟΑ και προέδρους άλλους Ομοσπονδιών) είχε κάνει νύξη, «εισπράττοντας» αρνητική απάντηση από τον Αναστασιάδη.

Τώρα που δεν θα υπάρχει «πολυκοσμία» στο Λόφο, μην αποκλείσετε να του ξαναπεί. Μπορεί να «ανακάλυψε» η Κυβέρνηση κανένα πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για να δώσει καμιά στήριξη στη μάππα.

Π.Χ. 

The post Λέτε να ΖΗΤΗΣΟΥΝ και κάτι ΑΛΛΟ από τον ΠτΔ… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η κίνηση Βαρνάβα στο ΔΗΚΟ και το μεγάλο στοίχημα Νικόλα για την κυριαρχία στο Κέντρο

Η κίνηση Βαρνάβα στο ΔΗΚΟ και το μεγάλο στοίχημα Νικόλα για την κυριαρχία στο Κέντρο

Το Δημοκρατικό Κόμμα βρίσκεται σήμερα μπροστά σε μια δύσκολη πολιτική πραγματικότητα που δεν μπορεί να αγνοηθεί. Από κόμμα–ρυθμιστή των εξελίξεων, με καθοριστικό ρόλο στη διακυβέρνηση του τόπου, το ΔΗΚΟ κατατάσσεται πλέον –σύμφωνα με τις περισσότερες δημοσκοπήσεις– στην τέταρτη θέση, πίσω από το ΕΛΑΜ.

BEST OF TOTHEMAONLINE