Παγκύπριο ρεκόρ σημείωσε η Μερόπη Παναγιώτου

Παγκύπριο ρεκόρ σημείωσε η Μερόπη Παναγιώτου

Η Μερόπη Παναγιώτου του ΓΣΠ σημείωσε νέο Παγκύπριο ρεκόρ κάτω των 23 χρονών στα 5000μ. με χρόνο 16.29 σε Πανεπιστημιακούς Αγώνες στην Αμερική.

Η επίδοση της αθλήτριας μας, είναι και το όριο για τους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες κάτω των 23 ετών, που θα διεξαχθούν τον ερχόμενο Ιούλιο στην Εσθονία.

Η Στέλλα Χριστοφόρου του ΓΣΠ πέτυχε χρόνο 2.12.25 στα 8οομ. στους Πανεπιστημιακούς Αγώνες στη Τζώρτζια, ενώ τερμάτισε 3η στα 1500μ. με χρόνο 4.27.24.

Σε Πανεπιστημιακούς Αγώνες των ΗΠΑ, ο Αλέξανδρος Πουρσανίδης του ΓΣΚ πέτυχε βολή 68.49 στη σφυροβολία και τερμάτισε 7ος. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η τελευταία ζαριά της Ολγκίν-Αγώνας δρόμου για επανέναρξη συνομιλιών πριν από την αποχώρηση Γκουτέρες

Κυπριακό: Η τελευταία ζαριά της Ολγκίν-Αγώνας δρόμου για επανέναρξη συνομιλιών πριν από την αποχώρηση Γκουτέρες

Σε διπλωματικό αγώνα δρόμου βρίσκεται το Κυπριακό, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να επιχειρεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις, για μια νέα διευρυμένη συνάντηση πριν από τη λήξη της θητείας του Αντόνιο Γκουτέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE