Ξεκίνησε προπονήσεις η Ρεάλ – ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ νέα για Αζάρ και Ασένσιο για τη ρεβάνς με τη Μάντσεστερ Σίτι!

Ξεκίνησε προπονήσεις η Ρεάλ – ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ νέα για Αζάρ και Ασένσιο για τη ρεβάνς με τη Μάντσεστερ Σίτι!

Εντέν Αζάρ και Μάρκο Ασένσιο που έλειπαν με σοβαρούς τραυματισμούς, μπήκαν σε ατομικό πρόγραμμα και αναμένεται να μπορούν να βοηθήσουν τους Μαδριλένους στις αρχές Αυγούστου.

Η Ρεάλ ξεκίνησε τη Δευτέρα τις ατομικές προπονήσεις της και το ευχάριστο νέο που προστέθηκε σε αυτήν την επιστροφή της ομάδας, ήταν ότι άρχισαν ατομικό πρόγραμμα και οι Εντέν Αζάρ, Μάρκο Ασένσιο.

Ο Βέλγος σούπερ σταρ είχε τραυματιστεί στις 22 Φεβρουαρίου και ο νεαρός μεσοεπιθετικός στις 18 Σεπτεμβρίου.

Αμφότεροι είχαν εγχειριστεί και το θετικό της διακοπής εξαιτίας του κορονοϊού, είναι ότι η Ρεάλ υπολογίζει ότι μπορεί να τους έχει στη διάθεση της για τη ρεβάνς με τη Μάντσεστερ Σίτι για τους «16» του Champions League, η οποία αναμένεται στο πρώτο 10ήμερο του Αυγούστου.

Πηγή: gazzetta.gr

The post Ξεκίνησε προπονήσεις η Ρεάλ – ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ νέα για Αζάρ και Ασένσιο για τη ρεβάνς με τη Μάντσεστερ Σίτι! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα πρόκληση Ερντογάν για το νέο «προεδρικό»: «Σφραγίζουμε την παρουσία μας σε αυτά τα εδάφη»

Νέα πρόκληση Ερντογάν για το νέο «προεδρικό»: «Σφραγίζουμε την παρουσία μας σε αυτά τα εδάφη»

Σύμβολο της αποφασιστικότητας, της θέλησης και της αγάπης των Τ/κ για την ελευθερία, αλλά ταυτόχρονα και έκφραση «της βούλησης ενός κράτους που υπάρχει απέναντι στην αδικία και την ανομία», χαρακτήρισε ο Τούρκος Πρόεδρος, Ταγίπ Ερντογάν το νέο «προεδρικό» συγκρότημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE