Μειωμένη κατά 83% η κίνηση στους κυπριακούς αιθέρες, σύμφωνα με το Eurocontrol

Μειωμένη κατά 83% η κίνηση στους κυπριακούς αιθέρες, σύμφωνα με το Eurocontrol

Η αεροπορική κίνηση στους κυπριακούς αιθέρες κατέγραψε στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας μια μείωση της τάξης του 83%, σε σύγκριση με το 2019, σύμφωνα με στοιχεία του Eurocontrol.

Ο Γενικός Διευθυντής του Eurocontrol, Eamonn Brennan, αναφέρει σε ανάρτησή του στο twitter ότι την περασμένη Τετάρτη πραγματοποιήθηκαν 199 πτήσεις στον κυπριακό εναέριο χώρο, 83% λιγότερες σε σχέση με το 2019.
 
Στην ανάρτηση παρουσιάζεται και σχετικό γράφημα από την περιοχή με το FIR Λευκωσίας, όπου αποτυπώνεται η μείωση της αεροπορικής κίνησης λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό. Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι η Κύπρος διαχειρίζεται μια συνηθισμένη ημέρα περί τις 1.100 πτήσεις, από τότε που επιβλήθηκαν ωστόσο οι περιορισμοί, η κίνηση έχει πέσει κατά 83%.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Προεδρικό η «τριάδα» του 8,4%-Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ανοίγει τον δρόμο προς το 2028 - Βλέπει ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ και Οικολόγους

Στο Προεδρικό η «τριάδα» του 8,4%-Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ανοίγει τον δρόμο προς το 2028 - Βλέπει ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ και Οικολόγους

Στο ίδιο τραπέζι με τρεις πολιτικές δυνάμεις που μπορεί να έμειναν εκτός Βουλής, αλλά εξακολουθούν να εκπροσωπούν ένα υπολογίσιμο κομμάτι του εκλογικού σώματος, κάθεται σήμερα το μεσημέρι ο Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE