ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Όμιλος ROTOS

Όμιλος ROTOS

Ο Όμιλος Rotos μετά από τη φημολογία των τελευταίων ημερών, σχετικά με το κατασκευαστικό έργο που θα ανεγείρει επί της οδού Γλαδστώνος, προχωρεί σε επίσημη ανακοίνωση προκειμένου να αποκαταστήσει την αλήθεια και να διασκορπίσει τις όποιες ανησυχίες του κοινού.


Ο Όμιλος γνωρίζει την ισχύουσα νομοθεσία για την εν λόγω περιοχή, αναγνωρίζει την ιστορική της σημασία για τη Λευκωσία και τους Δημότες της, και σέβεται απόλυτα τον ιδιαίτερο χαρακτήρα και την αρχιτεκτονική της οδού Γλαδστώνος. Το έργο που θα οικοδομηθεί, θα συνάδει με τα πολεοδομικά δεδομένα του Τοπικού Σχεδίου Λευκωσίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι στις προκαταρκτικές απόψεις, το αίτημα αφορούσε εφαρμογή του υφιστάμενου συντελεστή δόμησης και ουδέποτε ζητήθηκε επιπλέον κίνητρο ή συντελεστής δόμησης.
Στη μακρόχρονη κατασκευαστική του δραστηριότητα, ο Όμιλος Rotos, με έργα που αποτελούν σημείο αναφοράς στον αρχιτεκτονικό χάρτη της Λευκωσίας, δεν έχει παραβεί ποτέ καμία πρόνοια της νομοθεσίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Κρανίο που ανήκει σε πλάσμα βάρους 40 τόνων ξεβράστηκε σε παραλία στις ΗΠΑ



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top