Πράσινο φως για επανέναρξη της Πρέμιερ Λιγκ – Για πότε προγραμματίζεται η σέντρα

Πράσινο φως για επανέναρξη της Πρέμιερ Λιγκ – Για πότε προγραμματίζεται η σέντρα

Όλα δείχνουν επανέναρξη της Πρέμιερ Λιγκ στις 12 Ιουνίου – Σήμερα η κρίσιμη τηλεδιάσκεψη, αύριο η συνεδρίαση του βρετανικού κοινοβουλίου για το τελικό «οκ».

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας Τelegraph, υπάρχει ήδη η έγκριση της βρετανικής κυβέρνησης για να συνεχιστεί η φετινή ποδοσφαιρική σεζόν, που έχει διακοπεί λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Φαίνεται πως έχει εγκριθεί το πλάνο για την διεξαγωγή των εννέα αγωνιστικών της Πρέμιερ Λιγκ που απομένουν και αναμένεται να γίνει σχετική συζήτηση και στο κοινοβούλιο της χώρας για την άρση των περιοριστικών μέτρων.

Αυτό σημαίνει πως από αύριο Τρίτη θα γίνουν και οι επίσημες ανακοινώσεις, αφού σήμερα αναμένεται η τηλεδιάσκεψη της Πρέμιερ Λιγκ με την κυβέρνηση.

Το σχέδιο επανέναρξης του πρωταθλήματος προβλέπει την επιστροφή στα παιχνίδια τον Ιούνιο σε ουδέτερα γήπεδα, αφού δοθεί το πράσινο φως από την κυβέρνηση, αλλά οι παίκτες ανησυχούν για τη μετάδοση του κορωνοϊού.

«Υπάρχουν παίκτες που έχουν εκφράσει πραγματικές ανησυχίες» δήλωσε ο Μπόμπι Μπαρνς, αναπληρωτής πρόεδρος της Ένωσης των Ποδοσφαιριστών στους Times.

«Υπάρχουν παίκτες που έχουν μικρά παιδιά, παίκτες με έγκυους συντρόφους, άτομα με υποκείμενα νοσήματα» πρόσθεσε.

Πηγή: www.sdna.gr

The post Πράσινο φως για επανέναρξη της Πρέμιερ Λιγκ – Για πότε προγραμματίζεται η σέντρα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Σε μια περίοδο όπου οι ισορροπίες στο Κυπριακό παραμένουν εύθραυστες, η Λευκωσία επιχειρεί να κρατήσει τη διαδικασία εντός θεσμικού πλαισίου και να αποτρέψει ερμηνείες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε νέα αδιέξοδα. Η δημόσια τοποθέτηση του Υπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Κόμπου απέναντι στις πρόσφατες δηλώσεις της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, αποτελεί σαφή μήνυμα προς όλα τα μέρη: το Κυπριακό δεν κινείται με ερμηνείες ούτε με αποσπασματικές ερμηνείες δηλώσεων.