«Δυνατό κτύπημα» Μαργκάσα με Εθνική Κύπρου

«Δυνατό κτύπημα» Μαργκάσα με Εθνική Κύπρου

O Ρενάτο Μαργκάσα, ήρθε στην Κύπρο πρώτη φορά για λογαριασμό της Δόξας το 2008, ενώ το 2017 πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην Εθνική ομάδα.

O μέσος της Ανόρθωσης, αναδημοσίευσε μια φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από στιγμιότυπο με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα σαν σήμερα (10/5) το 2018, και έγραψε «Πάθος», μαζί με σημαία της Κύπρου δίπλα.

Η ανάρτηση του: 

 

The post «Δυνατό κτύπημα» Μαργκάσα με Εθνική Κύπρου appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE