Επέστρεψε στις προπονήσεις και «ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ» ο Ακιντόλα! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Επέστρεψε στις προπονήσεις και «ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ» ο Ακιντόλα! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας, μετά το τεστ κορωνοϊού που υποβλήθηκαν, επέστρεψαν στις προπονήσεις.

Ο Νταβίντ Ακιντόλα, είναι ενθουσιασμένος με την επιστροφή του στο «Ηλίας Πούλλος» και το μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Νιγηριανός ανάρτησε μια φωτογραφία που πανηγυρίζει και δείχνει χαρούμενος, γράφοντας «Επιστρέψαμε στις προπονήσεις σήμερα και είμαι κάπως ενθουσιασμένος για αυτό».

Η δημοσίευση του:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

We back in training today ⚽ kinda get me excited 😆

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Babajide David (@babajidedavid7) στις

The post Επέστρεψε στις προπονήσεις και «ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ» ο Ακιντόλα! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

Η ΕΔΕΚ οδεύει προς την Παγκύπρια Συνδιάσκεψη, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, με φόντο τις διεργασίες για ανασυγκρότηση και την προσπάθεια του νέου προέδρου, Νίκου Αναστασίου, να παρουσιάσει ένα κόμμα πιο ενωμένο και λειτουργικό. Την ίδια ώρα, οι τοποθετήσεις ιστορικών στελεχών και οι μετακινήσεις πρώην βουλευτών σε άλλα κόμματα, δείχνουν ότι το πολιτικό σκηνικό γύρω από Σοσιαλιστικό κόμμα, παραμένει ρευστό.

BEST OF TOTHEMAONLINE