Ο Ρονάλντο ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ τους μεγάλους αδικημένους παίκτες που δεν πήραν τη Χρυσή Μπάλα

Ο Ρονάλντο ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ τους μεγάλους αδικημένους παίκτες που δεν πήραν τη Χρυσή Μπάλα

O Ρονάλντο αποκάλυψε τους μεγάλους αδικημένους του ποδοσφαίρου που δεν κατέκτησαν ποτέ τη Χρυσή Μπάλα. ​

Πέντε χρόνια παρουσίας στη Serie A ο Ρονάλντο και δεν ξεχνά τους σπουδαίους ποδοσφαιριστές που είχε συμπαίκτες, αλλά και αντιπάλους. Το «φαινόμενο» στάθηκε σε αυτούς που δεν κέρδισαν ποτέ τη Χρυσή Μπάλα, αν και θα έπρεπε να είχαν φτάσει στην κορυφή! «Υπάρχουν τέσσερις παίκτες που δεν πήραν τη Χρυσή Μπάλα, αλλά θα έπρεπε να την έχουν κατακτήσει. Πιστεύω πως ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, ο Πάολο Μαλντίνι, ο Φραντσέσκο Τότι και ο Ραούλ έπρεπε να είχαν φτάσει στην κορυφή. Επίσης και ο Ρομπέρτο Κάρλος, που ήταν δύο φορές στη δεύτερη θέση, πίσω από μένα» κατέληξε ο Ρονάλντο.

Πηγή: www.gazzetta.gr

The post Ο Ρονάλντο ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ τους μεγάλους αδικημένους παίκτες που δεν πήραν τη Χρυσή Μπάλα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.