«Αυτό που έκανα στον Μέσι ήταν μεγάλη ασέβεια» (BINTEO)

«Αυτό που έκανα στον Μέσι ήταν μεγάλη ασέβεια» (BINTEO)

Αν μπορούσε να γυρίσει το χρόνο πίσω ο Αντι Ρόμπερτσον θα το έκανε και δεν θα είχε αυτή τη μονομαχία την οποία είχε με τον Λιονέλ Μέσι στη ρεβάνς του ημιτελικού του Champions League με τη Μπαρτσελόνα, στο Ανφιλντ.

Ολοι θυμούνται την επική ανατροπή και πρόκριση της Λίβερπουλ επί της Μπαρτσελόνα, στο Ανφιλντ με το 4-0. Οπως αξέχαστη θα μείνει και η αψυχολόγητη κίνηση του νεαρού αμυντικού των «Reds» στον Λιονέλ Μέσι.

Ο Σκωτσέζος τόνισε πως όταν έσπρωξε το κεφάλι στον Λιονέλ Μέσι, λειτούργησε περισσότερο ως οπαδός παρά ως ποδοσφαιριστής, τονίζοντας παράλληλα πως ήταν ασέβεια προς τον Αργεντινό των «μπλαουγκράνα».

«Κάποιες φορές παίζω ως οπαδός και όχι ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Και αυτό με έχει… καταστρέψει κάποιες φορές. Δε θα το έκανα ξανά, αυτό είναι σίγουρο. Ήταν ασέβεια προς τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή που έπαιξε ποτέ. Δεν ξέρω τι με έπιασε εκείνη τη στιγμή».

gazzetta.gr

The post «Αυτό που έκανα στον Μέσι ήταν μεγάλη ασέβεια» (BINTEO) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE