«Αυτό που έκανα στον Μέσι ήταν μεγάλη ασέβεια» (BINTEO)

«Αυτό που έκανα στον Μέσι ήταν μεγάλη ασέβεια» (BINTEO)

Αν μπορούσε να γυρίσει το χρόνο πίσω ο Αντι Ρόμπερτσον θα το έκανε και δεν θα είχε αυτή τη μονομαχία την οποία είχε με τον Λιονέλ Μέσι στη ρεβάνς του ημιτελικού του Champions League με τη Μπαρτσελόνα, στο Ανφιλντ.

Ολοι θυμούνται την επική ανατροπή και πρόκριση της Λίβερπουλ επί της Μπαρτσελόνα, στο Ανφιλντ με το 4-0. Οπως αξέχαστη θα μείνει και η αψυχολόγητη κίνηση του νεαρού αμυντικού των «Reds» στον Λιονέλ Μέσι.

Ο Σκωτσέζος τόνισε πως όταν έσπρωξε το κεφάλι στον Λιονέλ Μέσι, λειτούργησε περισσότερο ως οπαδός παρά ως ποδοσφαιριστής, τονίζοντας παράλληλα πως ήταν ασέβεια προς τον Αργεντινό των «μπλαουγκράνα».

«Κάποιες φορές παίζω ως οπαδός και όχι ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Και αυτό με έχει… καταστρέψει κάποιες φορές. Δε θα το έκανα ξανά, αυτό είναι σίγουρο. Ήταν ασέβεια προς τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή που έπαιξε ποτέ. Δεν ξέρω τι με έπιασε εκείνη τη στιγμή».

gazzetta.gr

The post «Αυτό που έκανα στον Μέσι ήταν μεγάλη ασέβεια» (BINTEO) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές σε σχέση με το Κυπριακό, όπως ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος παρέστη στη δοξολογία για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και ακολούθως δέχθηκε τον χαιρετισμό της παρέλασης που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της επετείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE