ΠΑΦΟΣ - ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ: Υπό οκταήμερη κράτηση ο 31χρονος που φέρεται να μαχαίρωσε 34χρονο

ΠΑΦΟΣ - ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ: Υπό οκταήμερη κράτηση ο 31χρονος που φέρεται να μαχαίρωσε 34χρονο

Διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 31χρονου που συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου (09/05) για την απόπειρα φόνου σε βάρος 34χρονου το απόγευμα της Παρασκευής(08/05) στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η σύλληψη του 31χρονου που βρίσκεται στην Πάφο για διακοπές αλλά αποκλείστηκε και δεν μπορεί να επιστρέψει στην χώρα του λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και το κλείσιμο των αεροδρομίων, έγινε χτες όταν αυτός επέστρεφε στο διαμέρισμα του.

Η σκηνή φρουρείτο από αστυνομικούς αφού έξω το διαμέρισμα του υπόπτου συνέβη η απόπειρα σε βάρος του 34χρονου.

Από τις προκαταρκτικές έρευνες της Αστυνομίας αιτία του καυγά φέρεται να είναι οι οικονομικές διαφορές.

Συγκεκριμένα, ανακρινόμενος ο 31χρονος μετά την σύλληψη του, ανέφερε στους ανακριτές πως το θύμα είχε μεταβεί με άλλους δύο τους οποίους κατονόμασε, στο διαμέρισμα του, με σκοπό να τον κτυπήσουν.

Το θύμα ωστόσο, ο 34χρονος που νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΓΝ Πάφου ανέφερε ότι ο δράστης του χρωστούσε χρήματα για αυτό πήγε να τον βρει .

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση γεγονότα, στη σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον τραυματία στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Όπως διαπιστώθηκε, ο 34χρονος φέρει τρία τραύματα στο χέρι, την κοιλιά και το θώρακα, τα οποία φαίνεται να προκλήθηκαν από αιχμηρό αντικείμενο. Η κατάσταση της υγείας του, κρίνεται ως σοβαρή, αλλά εκτός κινδύνου .

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: «Τουρνέ» Ντι Κάρλο σε Αθήνα και Άγκυρα - Στην Άγκυρα το κλειδί για τη διάσκεψη στην Ελβετία

Κυπριακό: «Τουρνέ» Ντι Κάρλο σε Αθήνα και Άγκυρα - Στην Άγκυρα το κλειδί για τη διάσκεψη στην Ελβετία

Στην Αθήνα θα βρίσκεται σήμερα Τετάρτη η Αναπληρώτρια ΓΓ ΟΗΕ, Ρόζμαρι ντι Κάρλο, όπου θα έχει συνάντηση με τον Έλληνα ΥΠΕΞ, Γιώργο Γεραπετρίτη. Η κα Ντι Κάρλο η οποία ολοκλήρωσε τις επαφές της στη Λευκωσία, αναμένεται να συζητήσει με την Ελληνική κυβέρνηση τα βήματα τα οποία θα πρέπει να γίνουν, μέχρι τη διεξαγωγή της άτυπης πενταμερούς, που θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE