Δούκισσα Νομικού: «Θα ήθελα να επιστρέψω στην τηλεόραση με κάποιο show σαν το DWTS» – VIDEO

Δούκισσα Νομικού: «Θα ήθελα να επιστρέψω στην τηλεόραση με κάποιο show σαν το DWTS» – VIDEO

Στο “Καλό μεσημεράκι” της Παρασκευής (08/05), εμφανίστηκε μέσω skype η Δούκισσα Νομικού. Η καλλονή παρουσιάστρια μίλησε με χαμόγελο στον Νίκο Μουτσινά για την περίοδο της καραντίνας, ενώ “πρόδωσε” πως περνούσε τον περισσότερο χρόνο στην κουζίνα του σπιτιού.

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, η Δούκισσα Νομικού ανέφερε στο “Καλό μεσημεράκι” πως “φτιάχνω κάτι μπισκοτάκια τα οποία είναι συνταγή της Υβόννης Μπόσνιακ! Αλλά εκείνη λέει να βάλουμε και αυγό και βούτυρο και ζάχαρη. Εγώ δεν βάζω τίποτα από αυτά, Νίκο μο”.

“Πέρασα καλά μέσα στην καραντίνα. Γενικά, με τα δύο μου παιδιά δεν άλλαξε κάτι δραματικά. Δηλαδή μέσα στο σπίτι ήμουν και μέσα στο σπίτι είμαι. Λίγα παραπάνω γλυκά μπορεί να κάνω, προσαρμοσμένα πάντα στα δικά μου γούστα. Νομίζω πως η καραντίνα μας έβγαλε τους κανονικούς μας εαυτούς” συμπλήρωσε η Δούκισσα Νομικού.

“Δύο παιδιά έχω και θα… μείνω στα δύο, για λίγο” σημείωσε σε άλλο σημείο, με νόημα, η παρουσιάστρια στον Νίκο Μουτσινά και την μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΪ. Όσον αφορά την επιστροφή στην τηλεόραση, απάντησε πως θα ήθελε να επιστρέψει το επόμενο διάστημα με κάποιο λαμπερό σόου τύπου “Dancing with the stars”.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE