ΠΑΦΟΣ: Τέθηκε κακόβουλα φωτιά σε όχημα 47χρονης

ΠΑΦΟΣ: Τέθηκε κακόβουλα φωτιά σε όχημα 47χρονης

Σε άμεση κινητοποίηση τέθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία γύρω στις 06:30 το πρωί του Σαββάτου (09/05) μετά από πληροφορία ότι εκδηλώθηκε φωτιά σε όχημα στην περιοχή της Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στην σκηνή κλήθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία μέλη της οποίας κατέσβησαν την φωτιά στο όχημα, στο οποίο προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές.

Στην σκηνή με το πρώτο φως της ημέρας μετέβησαν μέλη της πυροσβεστικής, της ηλεκτρομηχανολογικής υπηρεσίας και της Αστυνομίας για περαιτέρω εξετάσεις. Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις διαφάνηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.

Σε κατάθεση της στην Αστυνομία η ιδιοκτήτρια του οχήματος, Ε/κ ηλικίας 47 ετών ανέφερε πως δεν έχει διαφορές με κανέναν.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE