Ισπανία: Πέντε ποδοσφαιριστές θετικοί στον κορωνοϊό

Ισπανία: Πέντε ποδοσφαιριστές θετικοί στον κορωνοϊό

Δεν ανακοινώθηκαν επισήμως ονόματα και ομάδες, αλλά δύο παίκτες της La Liga και τρεις της Segunda Division ανιχνεύτηκαν ότι έχουν προβληθεί από τον ιό Covid-19.

Την Παρασκευή είδαμε τον Λιονέλ Μέσι να τρέχει στο χορτάρι με μπάλα στα πόδια και αυτή ήταν μία υπέροχα αισιόδοξη εικόνα. Την προηγούμενη μέρα είχε γίνει τεστ ανίχνευσης του κορονοϊού στις ομάδες της La Liga και της Segunda Division.

Το αρνητικό ήταν ότι σύμφωνα με το καταλανικό «RAC1», υπάρχουν πέντε ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν θετικοί στον ιό Covid-19. Τα ονόματα και οι ομάδες τους δεν έγιναν ακόμα γνωστά, αλλά οι δύο αγωνίζονται στη μεγάλη κατηγορία και οι τρεις στη Β’. Σίγουρα πάντως δεν είναι από την Μπαρτσελόνα, που ανακοίνωσε ότι όλοι οι δικοί της ήταν αρνητικοί.

Πηγή: Gazzetta.gr

The post Ισπανία: Πέντε ποδοσφαιριστές θετικοί στον κορωνοϊό appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Σε εξέλιξη η συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν στο Προεδρικό

Κυπριακό: Σε εξέλιξη η συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν στο Προεδρικό

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα, στο Προεδρικό Μέγαρο, η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE