Ισπανία: Πέντε ποδοσφαιριστές θετικοί στον κορωνοϊό

Ισπανία: Πέντε ποδοσφαιριστές θετικοί στον κορωνοϊό

Δεν ανακοινώθηκαν επισήμως ονόματα και ομάδες, αλλά δύο παίκτες της La Liga και τρεις της Segunda Division ανιχνεύτηκαν ότι έχουν προβληθεί από τον ιό Covid-19.

Την Παρασκευή είδαμε τον Λιονέλ Μέσι να τρέχει στο χορτάρι με μπάλα στα πόδια και αυτή ήταν μία υπέροχα αισιόδοξη εικόνα. Την προηγούμενη μέρα είχε γίνει τεστ ανίχνευσης του κορονοϊού στις ομάδες της La Liga και της Segunda Division.

Το αρνητικό ήταν ότι σύμφωνα με το καταλανικό «RAC1», υπάρχουν πέντε ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν θετικοί στον ιό Covid-19. Τα ονόματα και οι ομάδες τους δεν έγιναν ακόμα γνωστά, αλλά οι δύο αγωνίζονται στη μεγάλη κατηγορία και οι τρεις στη Β’. Σίγουρα πάντως δεν είναι από την Μπαρτσελόνα, που ανακοίνωσε ότι όλοι οι δικοί της ήταν αρνητικοί.

Πηγή: Gazzetta.gr

The post Ισπανία: Πέντε ποδοσφαιριστές θετικοί στον κορωνοϊό appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE