Αυξήθηκαν και πάλι οι νεκροί στη Γαλλία, μειώνονται οι νοσηλευόμενοι στις ΜΕΘ

Αυξήθηκαν και πάλι οι νεκροί στη Γαλλία, μειώνονται οι νοσηλευόμενοι στις ΜΕΘ

Ο αριθμός των θανάτων από τον νέο κορωνοϊό στη Γαλλία αυξήθηκε και πάλι σήμερα, στους 243, από 178 που ήταν την Πέμπτη (7/5). Συνολικά οι νεκροί ανέρχονται στους 26.230.

 

Το Υπουργείο Υγείας στην ανακοίνωσή του ανέφερε ότι ο αριθμός των νοσηλευομένων στην εντατική μειώθηκε κατά 93 (3%), και ανέρχεται σε 2.868. Έχει επίσης μειωθεί στους 22.724 (από 23.208 χθες) ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται εκτός μονάδων εντατικής θεραπείας.

Στο αποκορύφωμα της πανδημίας, στις 14 Απριλίου, οι νοσηλευόμενοι ασθενείς έφτασαν τους 32.292. Η Γαλλία θα ξεκινήσει τη χαλάρωση των μέτρων, μετά από καραντίνα δύο μηνών, την Δευτέρα.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για αναζωογόνηση πυρόπληκτων περιοχών: «Χρειάζονται σχολεία, πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και θέσεις εργασίας»

ΠτΔ για αναζωογόνηση πυρόπληκτων περιοχών: «Χρειάζονται σχολεία, πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και θέσεις εργασίας»

Η δωρεά του Ιδρύματος της Coca-Cola ΗΒC ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ προς το Ινστιτούτο MountMed για την υλοποίηση του προγράμματος αναζωογόνησης των πυρόπληκτων περιοχών της ορεινής Λεμεσού είναι ενισχυτική των δράσεων της πολιτείας και των κοινοτήτων και στοχεύει στη διαμόρφωση μιας νέας, βιώσιμης προοπτικής για την ευρύτερη περιοχή με σεβασμό στον άνθρωπο και τις τοπικές κοινωνίες, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE