Έκτακτη τηλεδιάσκεψη στη Serie A για επανέναρξη!

Έκτακτη τηλεδιάσκεψη στη Serie A για επανέναρξη!

H Serie A συγκάλεσε έκτακτη τηλεδιάσκεψη για την Τετάρτη 13 Μαΐου προκειμένου να συζητηθεί η επανέναρξη του πρωταθλήματος, αλλά και τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Έκτακτη τηλεδιάσκεψη θα πραγματοποιήσουν οι ομάδες της Serie A την προσεχή Τετάρτη (13/05) με αντικείμενο συζήτησης την επανέναρξη του πρωταθλήματος, αλλά και τα τηλεοπτικό δικαιώματα.

Παρά το γεγονός πως η Φιορεντίνα και η Σαμπντόρια ανακοίνωσαν τις τελευταίες ημέρες πως υπήρξαν νέα κρούσματα του κορονοϊού σε παίκτες και μέλη των τεχνικών επιτελείων, η συνέχιση του πρωταθλήματος θεωρείται επιτακτική, καθώς σε διαφορετική περίπτωση η ζημιά σε οικονομικό επίπεδο θα είναι ανυπολόγιστη.

Παράλληλα, οι ομάδες σκέφτονται να κινηθούν νομικά εναντίον των τηλεοπτικών παροχών του πρωταθλήματος, σε περίπτωση που δεν πληρώσουν τα 233.000.000 ευρώ που απομένουν από τα δικαιώματα του υπολοίπου της σεζόν. Οι ομάδες έχουν αρχίσει ήδη προπονήσεις σε γκρουπ και περιμένουν να δουν αν θα συνεχιστεί ή όχι το πρωτάθλημα. Ωστόσο, την τελική απόφαση θα την πάρει ο πρωθυπουργός της χώρας, Τζουζέπε Κόντε.

Πηγή: Sport24.gr

The post Έκτακτη τηλεδιάσκεψη στη Serie A για επανέναρξη! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE