Πίσω στη… ΔΟΥΛΕΙΑ οι ποδοσφαιριστές!

Πίσω στη… ΔΟΥΛΕΙΑ οι ποδοσφαιριστές!

Μετά τo νέο διάταγμα για προπονήσεις ανά πεντάδες, από το Υπουργείο Υγείας, οι ομάδες και οι ποδοσφαιριστές έπιασαν δουλειά.

Ήδη, ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση επέστρεψαν στο γήπεδο για να προπονηθούν, η Ομόνοια θα αρχίσει και αυτή από αύριο Σάββατο (9/5), ενώ στον Απόλλωνα στην ΑΕΚ και την ΑΕΛ ακόμα δεν έχουν δώσει οδηγίες για προπόνηση.

Παρόλα αυτά, είναι θέμα χρόνου και οι υπόλοιπες ομάδες να βγουν στο γήπεδο και να επιστρέψουν σε περιβάλλον δουλειάς.

The post Πίσω στη… ΔΟΥΛΕΙΑ οι ποδοσφαιριστές! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

H Ελλάδα θα προχωρήσει και σε περαιτέρω επέκταση των χωρικών της υδάτων, χωρίς καμία έκπτωση σε θέματα κυριαρχίας, είπε στη Βουλή ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης, τονίζοντας ότι η κυριαρχία της χώρας είναι «κόκκινη γραμμή» και δεν τίθεται σε διαπραγμάτευση με την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE

The Streisand-Karsera Effect

The Streisand-Karsera Effect