Πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ατλέτικο Μαδρίτης

Πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ατλέτικο Μαδρίτης

Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ρέναν Λόντι βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό.

 

Δυσάρεστα είναι τα νέα για τον αριστερό μπακ της Ατλέτικο Μαδρίτης Ρέναν Λόντι, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον Covid-19. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός των ροχιμπλάνκος, ο οποίος έκανε το τεστ την Τετάρτη ειδοποιήθηκε ότι είναι θετικός και βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης υπέβαλε σε τεστ όλους τους παίκτες ενόψει της επανέναρξης των προπονήσεων αύριο Σάββατο (9/5) και τα αποτελέσματα αναμένεται να τεστάρουν την διάθεση των ισπανικών ομάδων για επιστροφή στην αγωνιστική δράση.

Ο Λόντι, ο οποίος εμφανίζει κάποια ελαφρά συμπτώματα του κορωνοϊού παρακολουθείται από τους γιατρούς του ισπανικού συλλόγου και θα υποβληθεί ξανά σε νέα τεστ μετά από δύο εβδομάδες.

The post Πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ατλέτικο Μαδρίτης appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Στην Άγκυρα σήμερα η Ρόζμαρι Ντι Κάρλο - Μεταφέρει τις ιδέες Χριστοδουλίδη

Στην Άγκυρα σήμερα η Ρόζμαρι Ντι Κάρλο - Μεταφέρει τις ιδέες Χριστοδουλίδη

Στην Τουρκική πρωτεύουσα θα βρίσκεται σήμερα, η Αναπληρώτρια ΓΓ του ΟΗΕ Ρόζμαρι Ντι Κάρλο, η οποία σε συνέχεια της προπαρασκευαστικής αποστολής την οποία διεξάγει, θα έχει συνάντηση με τον Υφυπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας. Η κα Ντι Κάρλο, η οποία ολοκλήρωσε τις επαφές της στην Ελληνική Πρωτεύουσα, αναμένεται να μεταφέρει ουσιαστικά τις ιδέες τις οποίες κατέθεσε ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης ενώπιων της, κατά τη συνάντηση που πραγματοποίησαν, στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE