Ενοχλημένος ο Στέλιος Κουδουνάρης στον αέρα: «Έχω αισθανθεί προσβεβλημένος» – VIDEO

Ενοχλημένος ο Στέλιος Κουδουνάρης στον αέρα: «Έχω αισθανθεί προσβεβλημένος» – VIDEO

Ο Στέλιος Κουδουνάρης βρέθηκε την Παρασκευή 08/05 στην εκπομπή Ευτυχείτε, για να μιλήσει για το My Style Rocks μετά τις τελευταίες πληροφορίες που δείχνουν ότι το πρότζεκτ έχει παγώσει.

Πάνω στην κουβέντα, όμως, ο γνωστός σχεδιαστής θυμήθηκε όταν ο Γρηγόρης Γκουντάρας τον είχε κατηγορήσει πως έχει αφήσει οικογένειες στον δρόμο επειδή είχε κλειστεί στο καμαρίνι του και έκανε βεντετιλίκια.

«Δεν ισχύει αυτό, απλά βρήκα την αφορμή τώρα να σου απαντήσω και δεν θέλω να σχολιάσω κάτι άλλο  γι’ αυτό το θέμα σε παρακαλώ. Έχω αισθανθεί προσβεβλημένος με αυτή την τοποθέτηση γιατί είμαι ένας άνθρωπος, ο οποίος στηρίζει την ελληνική οικονομία, έχοντας προσωπικό. Ξέρω πώς είναι να κρεμάς μία επιχείρηση και δεν θα το έκανα ποτέ, να κρεμάσω μια τέτοια παραγωγή και να κάνω όσα περιέγραψες», είπε φανερά ενοχλημένος ο Στέλιος Κουδουνάρης.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

Η Εκτελεστική Γραμματεία του κινήματος ΑΛΜΑ, η οποία συνήλθε το απόγευμα της Τετάρτης, αποφάσισε να ζητήσει συνάντηση με όλα τα κόμματα πλην του ΔΗΣΥ, για το θέμα της Προεδρίας της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE