ΠΑΦΟΣ-ΤΡΟΧΑΙΟ: Στο ΓΝ Λευκωσίας 77χρονος μετά από τραυματισμό του σε τροχαίο στην Πάφο

ΠΑΦΟΣ-ΤΡΟΧΑΙΟ: Στο ΓΝ Λευκωσίας 77χρονος μετά από τραυματισμό του σε τροχαίο στην Πάφο

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας διακομίσθηκε 77χρονος από χωριό της Επαρχίας Πάφου μετά από τραυματισμό του σε τροχαίο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το σοβαρό τροχαίο ατύχημα συνέβη στις 12:50 σήμερα στην οδό Γρίβα Διγενή στα Κονιά, όταν 77χρονος που επέβαινε μοτοσικλέτας κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρασύρθηκε από όχημα που οδηγείτο από 64χρονο.

Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις διαφάνηκε ότι ο 64χρονος κινούντο στην ίδια κατεύθυνση στην λεωφόρο Γρίβα Διγενή στα Κονιά, όταν επιχείρησε σε κάποιο σημείο του δρόμου να προσπεράσει τον 77χρονο μοτοσικλετιστή. 

Στην προσπάθεια του να τον προσπεράσει έγινε πλευρική σύγκρουση με αποτέλεσμα ο 77χρονος μοτοσικλετιστής να πέσει στο έδαφος. 

Αρχικά ο μοτοσικλετιστής μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο ΓΝ Πάφου, διασωληνώθηκε και λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του μεταφέρθηκε στο ΓΝ Λευκωσίας. 

Η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται πολύ σοβαρή .

Στον 64χρονο οδηγό του οχήματος που έμεινε στην σκηνή και συνεργάστηκε έγινε έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη. 

Τα αίτια της πρόκλησης του Τροχαίου διερευνά η Τροχαία Πάφου.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

Ο ουρανός είναι το όριο όσον αφορά τις σχέσεις της Κύπρου με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη συνάντησή του με τη Λάνα Νουσεϊμπέχ, Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΑΕ, αρμόδια για πολιτικές υποθέσεις, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών, Κωνσταντίνου Κόμπου, της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα, Μαριλένας Ραουνά, και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE