ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ένας ασθενής διασωληνωμένος παραμένει στη ΜΕΘ του ΓΝ Λεμεσού

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ένας ασθενής διασωληνωμένος παραμένει στη ΜΕΘ του ΓΝ Λεμεσού

Μόλις ένας ασθενής παραμένει διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, ενώ μονοψήφιος είναι σήμερα ο αριθμός των ατόμων με ύποπτα συμπτώματα κορωνοϊού στον 5ο όροφο.

Σύμφωνα με τον ΟΚΥπΥ, το πρωί νοσηλευόταν ένας ασθενής με COVID-19 στον 5ο όροφο του δημόσιου νοσηλευτηρίου ενώ εννέα ήταν τα άτομα με ύποπτα συμπτώματα. Την ίδια ώρα στη ΜΕΘ του 1ου ορόφου εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένο μόνο ένα άτομο που έχει προσβληθεί από τον ιό.

Από τις επτά χθες βράδυ μέχρι τις επτά σήμερα το πρωί, εξετάστηκαν τέσσερις πολίτες στο ΤΑΕΠ, με τους τρεις να γίνονται εισαγωγή, ενώ μια εισαγωγή έγινε από σύνολο τεσσάρων εξετάσεων πολιτών που επισκέφθηκαν το Θάλαμο Βραχείας Νοσηλείας, που λειτουργεί στη ψυχιατρική πτέρυγα του ΓΝ Λεμεσού.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «κλειδί» που θα... ξεκλειδώσει την τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Το «κλειδί» που θα... ξεκλειδώσει την τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Οι χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ότι τις επόμενες μέρες θα έχουμε κάποιες εξελίξεις , οι οποίες θα βοηθήσουν προς την πορεία όχι μόνο των ΜΟΕ αλλά πολύ περισσότερο της επανέναρξης των συνομιλιών στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου, δημιούργησαν και πάλι ερωτηματικά, τα οποία εκ των πραγμάτων θυμίζουν προηγούμενες δηλώσεις του Νίκου Χριστοδουλίδη, για εμπλοκή της ΕΕ, κάτι που δεν έγινε ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE