KΥΠΡΟΣ: Εντοπίστηκε ο 32χρονος που κρατείτο για υπόθεση βιασμού και απέδρασε

KΥΠΡΟΣ: Εντοπίστηκε ο 32χρονος που κρατείτο για υπόθεση βιασμού και απέδρασε

Εντοπίστηκε σε περιοχή της Λευκωσίας το πρωί της Πέμπτης 07/05, ο 32χρονος ο οποίος απέδρασε στις 23:00 το βράδυ της Τετάρτης 06/05, από τα κρατητήρια του Αστυνομικού Σταθμού Ομορφίτας.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 Μέρα Μεσημέρι, δήλωσε πως το πρόσωπο έχει εντοπιστεί σε περιοχή της Λευκωσίας το πρωί της Πέμπτης 07/05 και οδηγείται πίσω στον Αστυνομικό σταθμό Ομορφίτας.

Ο κ. Ανδρέου ανέφερε πως ο τρόπος της απόδρασης του διερευνάται.

Επίσης σημείωσέ πως ο 32χρονος συνελήφθη στις 26 Μαρτίου για υπόθεση βιασμού και σεξουαλικής κακοποίησης.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΕΚΤΑΚΤΟ: Απέδρασε 32χρονος από τα κρατητήρια του αστυνομικού σταθμού Ομορφίτας -Το είχε προσχεδιασμένο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE