ΛΑΡΝΑΚΑ – ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ: Καμία καταγγελία στο παρελθόν που να δικαιολογεί αφαίρεση οπλισμού από τον 23χρονο

ΛΑΡΝΑΚΑ – ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ: Καμία καταγγελία στο παρελθόν που να δικαιολογεί αφαίρεση οπλισμού από τον 23χρονο

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον χαμό της 21χρονης Μαρίας Χάρπα από την κοινότητα Κλαυδιά της επαρχίας Λάρνακας, ενώ την ίδια ώρα η Αστυνομία δηλώνει πως δεν υπήρξε στον παρελθόν καταγγελία προς τον αδερφό της ώστε να δικαιολογείται αφαίρεση του οπλισμού του.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Νεοφύτου

Μιλώντας στην εκπομπή του Sigma «Πρωτοσέλιδο», και τον Ανδρέα Δημητρόπουλο, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου το πρωί της Πέμπτης 07/05, ανέφερε πως αναμένεται να διενεργηθεί ολοκληρωμένη νεκροτομή για να προκύψουν όσα περισσότερα στοιχεία γίνεται για την υπόθεση.

Όπως δήλωσε ο κ. Ανδρέου αναμένονται καταθέσεις, ώστε να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της.

Επίσης ο κ. Ανδρέου σημείωσε πως δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο ατυχήματος, επιβεβαιώνοντας στην ουσία το δημοσίευμα του ThemaOnline, ενώ παράλληλα δήλωσε πως δεν υπήρξε στο παρελθόν καταγγελία που να δικαιολογεί την παραλαβή οπλισμού από τον 23χρονο αδερφό της άτυχης 21χρονης.

Τέλος ο κ. Ανδρέου κατέληξε πως οι ισχυρισμοί του 23χρονου περί ατυχήματος δεν αποκλείονται και αυτό θα ξεκαθαρίσει μέσα από τις καταθέσεις που αναμένεται να παρθούν από τις Αρχές.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE