Πάνε για… συμμαχίες και ανατροπή σκηνικού

Πάνε για… συμμαχίες και ανατροπή σκηνικού

Αν και εδώ και μέρες οι πληροφορίες αναφέρουν πως η γενική συνέλευση της ΚΟΠ, πέρα της οριστικής διακοπής των διοργανώσεων της για αυτή τη σεζόν, θα αποφασίσει και το ζήτημα αύξησης ομάδων χωρίς διαβάθμιση από την Α΄ κατηγορία και συνάμα άνοδο Καρμιώτισσας και Ερμή, με τις ομάδες να γίνονται 14, όπως σας ανέφερε η στήλη μας νωρίτερα… παίζει και ένα άλλο σενάριο.

Όπως μαθαίνει η στήλη, ομάδες τάσσονται υπέρ του σεναρίου να μην αυξηθούν οι ομάδες και να παραμείνουν 12 και τη νέα χρονιά.  Ίσως, να προτείνουν να ισχύσει η βαθμολογία (τη μέρα της διακοπής), κάτι που σημαίνει ότι θα πέσουν Δόξα και Εθνικός, άρα δεν αποκλείεται να υπάρξουν «συμμαχίες».

Σ.Ν.

Διαβάστε επίσης: 

Με ΠΟΣΕΣ ομάδες το NEO Cyprus Ληγκ…

The post Πάνε για… συμμαχίες και ανατροπή σκηνικού appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Στην επερχόμενη επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, στην Κύπρο αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην τελετή της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Κύπρο για τον εορτασμό της Ημέρας της Βαστίλης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Γαλλοκυπριακό Σχολείο στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE