ΞΕΧΑΣΤΕ όσα ξέρατε για την Πρέμιερ Λιγκ! Αυτά ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ…

ΞΕΧΑΣΤΕ όσα ξέρατε για την Πρέμιερ Λιγκ! Αυτά ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ…

Μια νέα πραγματικότητα θα αντιμετωπίσουν οι ποδοσφαιριστές των ομάδων της Premier League, όταν έρθει η στιγμή για να επιστρέψουν στους αγωνιστικούς χώρους.

Ένα νέο πρωτόκολλο προετοιμάζει η Premier League, εν όψει της επιστροφής (;) των ομάδων στους αγωνιστικούς χώρους.

Αν και ακόμη ουδείς γνωρίζει πότε θα ξαναδούμε επίσημους αγώνες, οι παράγοντες της Λίγκας παίρνουν τα μέτρα τους ώστε να μειωθούν, όσο αυτό είναι δυνατό, οι κίνδυνοι για τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και όσους θα βρίσκονται γύρω τους στη διάρκεια κάθε αναμέτρησης.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την Telegraph η Premier League θα απαγορεύσει για τους επόμενους 12 μήνες τους ομαδικούς πανηγυρισμούς μετά από την επίτευξη τέρματος, το φτύσιμο στο γρασίδι, αλλά και την ανταλλαγή εμφανίσεων στο φινάλε των αγώνων ώστε να μειωθεί το ρίσκο της εξάπλωσης του κορωνοϊού που έχει αφήσει το στίγμα του σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Πηγή: sport24.gr

The post ΞΕΧΑΣΤΕ όσα ξέρατε για την Πρέμιερ Λιγκ! Αυτά ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τράμπ προσκάλεσε στην Ουάσιγκτον τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πρώτο "Συμβούλιο Ειρήνης" που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE