ΛΕΜΕΣΟΣ-ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Έφερε κράνος ο άτυχος Παναγιώτης- 'Φαίνεται να είχε αναπτύξει ταχύτητα'

ΛΕΜΕΣΟΣ-ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Έφερε κράνος ο άτυχος Παναγιώτης- 'Φαίνεται να είχε αναπτύξει ταχύτητα'

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε την Τετάρτη 6/5 στη Λεμεσό, με θύμα τον 62χρονο Παναγιώτη Καρανικόλα, ο οποίος έχασε τον έλεγχο της μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτας του, στην έξοδο προς Μουταγιάκα, του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού.

 
Όπως δήλωσε στη σκηνή ο υπεύθυνος της τροχαίας Λεμεσού, Μιχάλης Μιχαήλ, ενώ ο 62χρονος κατευθυνόταν με τη μοτοσικλέτα του ανατολικά, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, απώλεσε τον έλεγχο της μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτας του, με αποτέλεσμα αυτή να συρθεί  και να καταλήξει σε χωράφι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Στην τεράστια πρόοδο που έχει γίνει από τον Μάρτιο του 2023 μέχρι σήμερα με τελικό στόχο την πλήρη ένταξη της Κύπρου στον χώρο Σένγκεν, αναφέρθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης, για το συγκεκριμένο θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE