ΛΑΡΝΑΚΑ: Χάθηκαν τα ίχνη 18χρονου – Απουσιάζει από την οικία του – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Χάθηκαν τα ίχνη 18χρονου – Απουσιάζει από την οικία του – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αστυνομία αναζητεί τον 18χρονο USSUMANE TANO DJALO, από την Γουινέα, ο οποίος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του στην Λάρνακα.  

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ότι ελλείπει από τις 5/5/2020, από τον χώρο διαμονής του στη Λάρνακα, ο USSUMANE TANO DJALO, 18 ετών από τη Γουινέα.   

Ο 18χρονος περιγράφεται ως ύψους 1.65 μ. περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης, με κοντά μαύρα μαλλιά. Κατά την αναχώρησή του, φορούσε ρούχα γκρίζου χρώματος.     

Η Αστυνομία παρακαλεί οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας στο τηλέφωνο 24804060, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας «Καταγγελία Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας Κύπρου.     

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE