ΑΝΑΒΟΛΗ και ΝΕΑ ημερομηνία για την υπόθεση Μασιά και Κωνσταντίνου – «Ξέρουμε ποια είναι η μαρτυρία…»

ΑΝΑΒΟΛΗ και ΝΕΑ ημερομηνία για την υπόθεση Μασιά και Κωνσταντίνου – «Ξέρουμε ποια είναι η μαρτυρία…»

Το μεσημέρι της Τετάρτης (06-05-2020) μιλώντας στον Sports 1 ο δικηγόρος, Κρις Τριανταφυλλίδης, αναφέρθηκε στην υπόθεση Δημήτρη Μασιά και Ανδρέα Κωνσταντίνου, λέγοντας το εξής: 

«Όπως όλες οι υποθέσεις λόγω της έκτακτης κατάστασης που επικρατεί, έχει αναβληθεί και έχει ορισθεί για της 29 Ιουνίου του 2020. Είναι μια υπόθεση που για τα ποδοσφαιρικά δρώμενα έχει ενδιαφέρον, νομικά είναι απλά μια υπόθεση, η οποία όταν έρθει η σειρά της θα δικαστεί και θα έχει ένα αποτέλεσμα. Όπως πίστευε ότι δεν φέρει καμιά ποινική ευθύνη για αυτά τα οποία του καταλογίζουν, συνεχίζει να έχει την ίδια θέση, ειδικά τώρα που έχουμε πάρει και όλο το μαρτυρικό υλικό από την κατηγορούσα αρχή και ξέρουμε ποια είναι η μαρτυρία που έχει στη διάθεση της η κατηγορούσα αρχή».

The post ΑΝΑΒΟΛΗ και ΝΕΑ ημερομηνία για την υπόθεση Μασιά και Κωνσταντίνου – «Ξέρουμε ποια είναι η μαρτυρία…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Στην επερχόμενη επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, στην Κύπρο αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην τελετή της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Κύπρο για τον εορτασμό της Ημέρας της Βαστίλης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Γαλλοκυπριακό Σχολείο στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE