ΕΚΤΑΚΤΟ: Νέο φονικό στην επαρχία Λευκωσίας - Νεαρός άντρας νεκρός στο σπίτι του από μαχαιριές

ΕΚΤΑΚΤΟ: Νέο φονικό στην επαρχία Λευκωσίας - Νεαρός άντρας νεκρός στο σπίτι του από μαχαιριές

Κόκκινος συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία το βράδυ της Τρίτης 5/5. Δεύτερο σοβαρότατο περιστατικό μέσα σε λίγες ώρες διερευνούν οι Αρχές.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες νεαρός άντρας, εντοπίστηκε νεκρός σε σπίτι όπου διαμένει στην επαρχία Λευκωσίας (Ευρύχου).

Ο 23χρονος αλλοδαπός φέρεται να έχει μαχαιρωθεί μέχρι θανάτου από τον φίλο και συγκάτοικο του.

Σύμφωνα με την αρχική ενημέρωση οι δύο φαίνεται να είχαν τσακωθεί και να πιάστηκαν στα χέρια πριν ο συγκάτοικος ανασύρει μαχαίρι.

Στο σημείο σπεύδουν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας καθώς και ιατροδικαστής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE