ΕΚΤΑΚΤΟ: Νέο φονικό στην επαρχία Λευκωσίας - Νεαρός άντρας νεκρός στο σπίτι του από μαχαιριές

ΕΚΤΑΚΤΟ: Νέο φονικό στην επαρχία Λευκωσίας - Νεαρός άντρας νεκρός στο σπίτι του από μαχαιριές

Κόκκινος συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία το βράδυ της Τρίτης 5/5. Δεύτερο σοβαρότατο περιστατικό μέσα σε λίγες ώρες διερευνούν οι Αρχές.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες νεαρός άντρας, εντοπίστηκε νεκρός σε σπίτι όπου διαμένει στην επαρχία Λευκωσίας (Ευρύχου).

Ο 23χρονος αλλοδαπός φέρεται να έχει μαχαιρωθεί μέχρι θανάτου από τον φίλο και συγκάτοικο του.

Σύμφωνα με την αρχική ενημέρωση οι δύο φαίνεται να είχαν τσακωθεί και να πιάστηκαν στα χέρια πριν ο συγκάτοικος ανασύρει μαχαίρι.

Στο σημείο σπεύδουν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας καθώς και ιατροδικαστής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Η μάχη για την Προεδρία της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό τεστ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τις διεργασίες να εντείνονται καθημερινά και τα κόμματα να επιχειρούν να διαμορφώσουν πλειοψηφίες που θα καθορίσουν όχι μόνο το αποτέλεσμα της 4ης Ιουνίου, αλλά και τη συνολική λειτουργία της νέας Βουλής τα επόμενα πέντε χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE