Η αναφορά του ΠτΔ σε μεταρρυθμίσεις και SAFE πριν την έναρξη του Υπουργικού - «Είναι σημαντικό να προχωρούμε»
Στις ενέργειες της Κυβέρνησης για εκσυγχρονισμό του κράτους αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.
Η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος δημοσιοποίησε σήμερα ένα βίντεο στο οποίο τζιχαντιστές στη Λιβύη εκτελούν 30 άνδρες, τους οποίους παρουσιάζουν ως χριστιανούς της Αιθιοπίας.
Το βίντεο αυτό, διάρκειας 29 λεπτών, το οποίο αναρτήθηκε σε τζιχαντιστικούς ιστότοπους, δείχνει μια ομάδα τουλάχιστον 16 ανδρών με κομμένο το λαιμό τους σε μια παραλία και μια ομάδα 12 άλλων οι οποίοι εκτελούνται με σφαίρες σε μια ερημική περιοχή. Στο βίντεο οι τζιχαντιστές τους παρουσιάζουν ως μέλη «της εχθρικής Αιθιοπικής Εκκλησίας».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις