Συλλυπητήρια ανακοίνωση – «Υπήρξε επί σειρά δεκαετιών σημαίνων αθλητικός παράγοντας της Λάρνακας» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Συλλυπητήρια ανακοίνωση – «Υπήρξε επί σειρά δεκαετιών σημαίνων αθλητικός παράγοντας της Λάρνακας» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η Κυπριακή Ομοσπονδία Αντισφαίρισης.

«Απεβίωσε ο Σπύρος Χαραλαμπίδης – Θλίψη στην Κυπριακή Αντισφαίριση

Η είδηση της απώλειας του Σπύρου Χαραλαμπίδη, σκόρπισε θλίψη στην οικογένεια της Αντισφαίρισης στην Κύπρο του κυπριακού αθλητισμού.

Ο εκλιπών, υπήρξε επί σειρά δεκαετιών σημαίνων αθλητικός παράγοντας της Λάρνακας όπως επίσης και αθλητής αντισφαίρισης.

Διετέλεσε Πρόεδρος στον Όμιλο Αντισφαίρισης Λάρνακας για σειρά ετών και θητειών βοηθώντας καθοριστικά στην ανάπτυξη του Ομίλου του, καθιστώντας τον σημείο αναφοράς για τα αθλητικά δρώμενα της πόλης.

Επιπρόσθετα κατά το ίδιο χρονικό διάστημα και μέχρι το 2014, ως Αντιπρόεδρος στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης Κύπρου, συνέβαλε στην ανάπτυξη της Ομοσπονδίας και του αθλήματος γενικότερα.

Ο Σπύρος Χαραλαμπίδης διετέλεσε επίσης κατά το παρελθόν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πεζοπορικού.

Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και το προσωπικό της ΟΑΚ εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια, στη σύζυγο του Ελενίτσα και στους οικείους του εκλιπόντος.

Ομοσπονδία Αντισφαιρίσεως Κύπρου
05 /05/2020».

The post Συλλυπητήρια ανακοίνωση – «Υπήρξε επί σειρά δεκαετιών σημαίνων αθλητικός παράγοντας της Λάρνακας» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE