ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Οργή και αποτροπιασμός - Πέθανε σκύλος που τον χτύπησαν και τον πέταξαν στα σκουπίδια-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Οργή και αποτροπιασμός - Πέθανε σκύλος που τον χτύπησαν και τον πέταξαν στα σκουπίδια-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με ανάρτηση στο φέισμπουκ ενημερωθήκαμε για ένα τραγικό περιστατικό κακοποίησης σκύλου στη Λεμεσό, που αφού χτυπήθηκε και πετάχτηκε σε κάλαθο σκουπιδιών, υπέκυψε στα τραύματά του.

Συγκεκριμένα η ιδιοκτήτρια του Rottweiler -που ονομαζόταν Λούνα- ενημέρωσε πως η πόρτα της αυλής της οικίας της έμεινε κατά λάθος λίγο ανοιχτή και Λούνα έφυγε. Μετά από κινητοποίηση του πατέρα της κοπέλας, αλλά και συγγενών και φίλων ξεκίνησε έρευνα για να εντοπιστεί ο σκύλος.

Δυστυχώς λίγο αργότερα η Λούνα εντοπίστηκε αιμόφυρτη (όπως μαρτυρά και το φωτογραφικό υλικό) πολύ σοβαρά χτυπημένη και πεταμένη σε κάλαθο σκουπιδιών. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε κτηνίατρο όπου πέρασε ολόκληρο το βράδυ, υποκύπτοντας τελικά στα τραύματά της.

Στη συνέχεια της ανάρτησης μάλιστα, η ιδιοκτήτρια του σκύλου αναρωτιέται τι είδους άνθρωπος θα το έκανε αυτό ενώ προσθέτει πως λανθασμένα πίστευε πως η Κύπρος βρισκόταν μακριά από τέτοιες βιαιότητες. Τα λόγια είναι περιττά με τις φωτογραφίες να σοκάρουν, προκαλώντας οργή ενώ αναρίθμητα είναι τα “γιατί” που γεννιούνται. Ποιο αρρωστημένο μυαλό θα κατέφευγε σε μια τέτοια πράξη;

Δείτε αυτούσια την ανάρτηση και τις φωτογραφίες :

Η πόρτα της αυλής κατα λάθος έμεινε λίγο ανοιχτή και έτσι η Λούνα ( μια Rottweiler εντελώς φιλική, εχθρική σε κανένα) κατάφερε να βγεί έξω. Ο παπάς μου μαζί με άλλους συγγενείς και φίλους την έψαχναν για να την βρούν έτσι όπως φαίνεται στις πιο κάτω φωτογραφίες, μέσα σε ένα κάλαθο, πολύ χτυπημένη. Ανακάλυψαν ότι κάποιος <<κύριος>> αφού την χτύπησε μέχρι θανάτου την πέταξε στα σκουπίδια. Όλο το βράδυ η Λούνα ήταν σοβαρά στους γιατρούς αλλά τελικά δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Πάντα νόμιζα ότι η Κύπρος βρίσκεται μακριά που τέτοιες βιαιότητες αλλά απ’ ότι φαίνεται είχα μεγάλο λάθος. Απλά δεν μπορώ να καταλάβω ότι υπάρχουν έτσι άνθρωποι.. αναίσθητοι, απολίτιστοι, χωρίς κανένα ίχνος παιδείας και κανένα ίχνος ευαισθησίας.
Τι σου έφταιξε το σκυλάκι;
Ονομάζουμε << κτήνη >> τα ζώα αλλά κτήνος είσαι εσύ που κατάφερες να κάμεις κάτι τέτοιο. Πραγματικά αξίζει σου να πάθεις ότι έκαμες της Λούνας μου.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Δεν έχουν καμία απάντηση για το Υπόμνημα γενικότερα, που κατέθεσαν στην Ανακριτική Επιτροπή της Εκκλησίας της Κύπρου και ούτε για το δεδικασμένο από τις αποφάσεις που εξέδωσε ο Μητροπολίτης Ταμασού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ και ερωτηθείς σχετικά ο εκ των δικηγόρων των πέντε μοναχών, που απαρτίζουν την αδελφότητα, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top