ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπεμπέ: «Μόλις έληξε το ματς με την Ανόρθωση, μπήκα στη φυσούνα για να μη μου ορμήξουν»!

Μπεμπέ: «Μόλις έληξε το ματς με την Ανόρθωση, μπήκα στη φυσούνα για να μη μου ορμήξουν»!

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε o παλαίμαχος παίκτης της ΑΕΛ, Λουτσιάνο Μπεμπέ, ο οποίος ήταν ο “χρυσός” σκόρερ της Λεμεσιανής ομάδας στο ντέρμπι της 5ης Μαΐου του 2012 με αντίπαλο την Ανόρθωση, όπου οι “γαλαζοκίτρινοι” κέρδισαν με 1-0 και κατέκτησαν το πρωτάθλημα μετά από 44 ολόκληρα χρόνια.

Με αφορμή τη σημερινή 8η επέτειο από εκείνη την ιστορική μέρα, ο Βραζιλιάνος άσος δήλωσε:

«Μου θυμίσατε όμορφες αναμνήσεις. Ήταν μοναδικές στιγμές. Η ΑΕΛ κατέκτησε το τρόπαιο μετά από 44 χρόνια και θα με θυμούνται για πάντα οι οπαδοί της ΑΕΛ για αυτό το γκολ. Ήταν ένα χαρούμενο τέλος μιας φανταστικής χρονιάς. Η αλήθεια είναι ότι κανείς μας δεν το περίμενε.

Δεν μας είπε για συγκεκριμένα στόχο ο προπονητής μας τότε. Μας είπε να πάμε και να παλεύουμε με τους πάντες στα ίσα και σιγά σιγά μας προέκυψε η αυτοπεποίθηση μέσα από τα αποτελέσματα».

Για τις στενές νίκες με 1-0: «Από τη στιγμή που γνωρίζαμε ότι δύσκολα δεχόμαστε γκολ, είχαμε την αυτοπεποίθηση να ψάξουμε ένα γκολ που θα μας έδινε τη νίκη».

Για το τι του έλεγαν οι ΑΕΛίστες που τον έβρισκαν στο δρόμο: «Μου έλεγαν άντε να πάμε Ευρώπη, όμως κανένας δεν έλεγε για πρωτάθλημα. Δεν τολμούσαν καν να πουν κάτι τέτοιο».

Για τη λήξη του αγώνα με την Ανόρθωση: «Φοβήθηκα ότι θα μας ορμήξουν. Ήμουν κοντά στη φυσούνα και μόλις έληξε το παιχνίδι, μπήκα στα αποδυτήρια για να φυλάξω τη φανέλα μου για να την έχω σαν ενθύμιο».

Για το αν πιστεύει ότι θα εξελισσόταν διαφορετικά ο επαναληπτικός με την Άντερλεχτ αν αγωνιζόταν ο ίδιος: «Το έχω σκεφτεί πάρα πολλές φορές και δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτήν την ερώτηση, γιατί τα παιδιά που ήταν εκεί το πάλεψαν πολύ. Αυτό που μας πείραξε, είναι ότι έγινε η ζημιά στο τέλος και ένιωθα πολύ άσχημα που δεν μπορούσα να βοηθήσω την ομάδα στο πιο κρίσιμο της παιχνίδι».

The post Μπεμπέ: «Μόλις έληξε το ματς με την Ανόρθωση, μπήκα στη φυσούνα για να μη μου ορμήξουν»! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σε προχωρημένη σήψη η σορός του άντρα που βρέθηκε σε πάρκο στη Λευκωσία – Σε εξέλιξη οι έρευνες - Εν αναμονή της νεκροτομής

Μονή Αββακούμ: «Δεν τους ανήκει τίποτα από το μοναστήρι... όπως ήρθαν θα φύγουν» - Υποψίες για ακίνητα και στην Ελλάδα

Ένας στους δέκα νέους ούτε δουλεύουν, ούτε σπουδάζουν – Πόσες γυναίκες και πόσοι άνδρες

Πότε ένας εργοδότης μπορεί να απολύσει εργοδοτούμενο χωρίς να δώσει προειδοποίηση

Συνεχίζεται σήμερα η υπόθεση παύσης του Γεν. Ελεγκτή ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου

Όχημα «τυλίχθηκε» στις φλόγες στον Στρόβολο – Εκτεταμένες οι ζημιές



ΠτΔ για μετανάστες στη νεκρή ζώνη: «Δεν είναι στους όρους εντολής του κ. Στιούαρτ το θέμα της μετανάστευσης»

ΠτΔ για μετανάστες στη νεκρή ζώνη: «Δεν είναι στους όρους εντολής του κ. Στιούαρτ το θέμα της μετανάστευσης»

Όλοι γνωρίζουν - και οι ξένες διπλωματικές αποστολές που είναι στην Κύπρο και γενικότερα η διεθνής κοινότητα - ποιος στρατιωτικοποιεί και ποιος παραβιάζει συνεχώς τη νεκρή ζώνη, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top