Κορυφή και γοητεία

Κορυφή και γοητεία

Σιγά που θα άφηνε την ευκαιρία να πάει χαμένη το ΑΠΟΕΛ. Οι «γαλαζοκίτρινοι» παίζοντας ελκυστικό ποδόσφαιρο στο Α’ ημίχρονο επικράτησαν του Ερμή με 3-0 στο ΓΣΠ , έφτασαν στους 54 βαθμούς και άφησαν στη δεύτερη θέση τον Απόλλωνα με 52’.

Μπήκε πολύ δυνατά η ομάδα του Τόρστεν Φινκ στο παιχνίδι και αφού έχασε πολύ καλές ευκαιρίες εξαργύρωσε την υπεροχή του στο 24’ όταν ο Λάνιγκ με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Χαραλαμπίδη άνοιξε το σκορ.

Στο 37’ ο Ράφικ Τζιμπούρ μετά παό κόντερ του Χαραλαμπίδη και κεφαλιά του Λάνιγκ διπλασίασε τα γκολ του ΑΠΟΕΛ, ενώ το τελικό 3-0, διαμορφώθηκε στο 47’ με γκολ και πάλι από τον Τζιμπούρ μετά από μπαλιά και πάλι από τον Χαραλαμπίδη που είχε πολύ καλή απόδοση και συμμετοχή και στα τρία γκολ

Στη συνέχεια έριξε στροφές το ΑΠΟΕΛ, έκανε συντήρηση δυνάμεων και πανηγύρισε μια σημαντική και άνετη νίκη.

ΑΠΟΕΛ: Πάρντο, Κακά, Αμορίν, Ρίισε (80΄ Αντωνιάδης), Αρτυματάς, Λάνιγκ, Βινίσιους, Εφραίμ (58΄ Αλωνεύτης), Χαραλαμπίδης, Ναφίου, Τζιμπούρ (70΄ Παπαφώτης)

Ερμής:  Χρυσοστόμου, Λόπες, Κατσιατής, Παπαθανασίου (70΄ Τόφας), Κούρου (58΄ Κοντονικόλας), Παουλίνιο, Σαμάρας (72΄ Δημητρίου), Ζάρκοβιτς, Χριστοφή, Τούρκο, Μανού

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κλείνει το κεφάλαιο Ορφανίδη στο ΔΗΚΟ - Οι αιχμές στον Νικόλα - Το «άνοιγμα» στον Αποστόλου και το στοίχημα του ΔΗΣΥ στη Λάρνακα

Κλείνει το κεφάλαιο Ορφανίδη στο ΔΗΚΟ - Οι αιχμές στον Νικόλα - Το «άνοιγμα» στον Αποστόλου και το στοίχημα του ΔΗΣΥ στη Λάρνακα

Η αποχώρηση του Χρίστου Ορφανίδη από την εκλογική μάχη του 2026 επιβεβαιώνει ρήγματα εντός του ΔΗΚΟ. Το παρασκήνιο πίσω από τη συμφωνία με τον Ανδρέα Αποστόλου, οι σκληρές αιχμές προς τον Νικόλα Παπαδόπουλο και οι εκκρεμότητες στο ψηφοδέλτιο της Λάρνακας για τον ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE