Γκολάρες και μοιρασιά

Γκολάρες και μοιρασιά

Δύο φορές προηγήθηκε η Αγία Νάπα μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», ισάριθμες απαντήσεις είχε η Αγία Νάπα σε ένα αγώνα όπου σημειώθηκαν τέσσερα εξαιρετικά γκολ και οι δύο ομάδες συμβιβάστηκαν στο ισόπαλο 2-2.

Μόλις στο 9’ ο Χάμπερ άνοιξε το σκορ για την Αγία Νάπα και ήρθε η απάντηση από τον Οθέλλο στο 26’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τιάγκο. Ο Μάρτσιεφ έδωσε εκ’ νέου το προβάδισμα στην Αγία Νάπα στο 56’ και πάλι όμως απάντησε ο Οθέλλος με το γκολ του Σερτζίνιο Γκριν στο 76’.

Οθέλλος: Ρόιν, Γκριν, Ευθυμίου (67΄ Σάσι), Μενέντες, Βασιλείου, Χατζηγιαννακού, Βέρα, Ουλίσε, Πουτζιουρής, Γκριγκαλασβίλι (87΄ Παναγιώτου), Τιάγκο.

Αγία Νάπα:  Κίττος, Φίλγκεϊτ, Χάμπερ, Μάρτσεφ, Φούσκο, Παναγιότοφ, Αντωνίου, Μέσσιος, Μέρτακκας, Μγκούνι, Άντολεκ (71΄ Γεωργίου).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, φθάνει την Κυριακή στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές και την Δευτέρα θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη στις 11 το πρωί, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE